29 / 04 / 2024

şarık taranın moskovadaki projeleri

şarık taranın moskovadaki projeleri

Türkiye ile Rusya arasında derinleşen krizi değerlendiren iş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara diyalog çağrısında bulundu. Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyaret yapmaya hazırlanıyor.

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

Ramazan ayı et fiyatları belli oldu! Fiyatlar sabitlendi! Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı ve pazarlardaki fiyatlar hareketlenmeye başladı. Et ve Süt Kurumu (ESK) da fiyat hareketliğinin önüne geçmek için önlemler aldı ve Ramazan ayı et fiyatları belli oldu. Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Arçelik 9124 N Çamaşır Makinesi 15 bin TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Arçelik çok ses 9124 N Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 9124 N Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi 15 bin TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sıkça söz ettiren Vestel, çok ses getirecek Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi hakkında tüm merak edilenler...

şarık taranın moskovadaki projeleri Haberi

şarık taranın moskovadaki projeleri

Türkiye ile Rusya arasındaki gerginlik hala düşme eğilimi göstermiyor. Gözler iki ülkenin siyasetçilerindeyken bu krizden en çok iş dünyası etkileniyor. Ekonomist olarak Türk iş dünyasında Rusya'yı en iyi tanıyan isim olarak bilinen Enka Onursal Başkanı Şarık Tara ile görüştük. İki ülke arasındaki gelişmeleri şaşırtıcı bulduğunu söyleyen Tara, "Çözümün tek adresi diyalogtur" diyor. 


Şarık Tara, 5 Ocak'ta Moskova'ya önemli bir ziyarette bulunacak. İki yıl aradan sonra gideceği Moskova'ya ilişkin tek gündem maddesi Rusya ilişkileri. Enka şantiyesindeki çalışanlara moral ziyareti yapacak olan Tara, aynı zamanda Rus halkı ve Putin tarafından çok sevilen ve ülkenin en güçlü isimlerinden olan orkestra şefi Vladimir Spivakov ile de görüşecek. Bu ziyaret öncesi Bebek'teki evinde bizi ağırlayan duayen iş adamı Şarık Tara, gündeme ilişkin sorularımızı yanıtladı. 


Rusya pazarına...