10 / 05 / 2024

Sarıkamış Ayyıldızlı tören alanı projesi

Sarıkamış Ayyıldızlı tören alanı projesi

Sarıkamış Ayyıldızlı tören alanındaki çalışmalarda sona gelindi. Soğuk havaya rağmen çalışmaların devam ettiği "Ayyıldızlı" tören alanında incelemede bulunan Vali Özdemir ve milletvekilleri, işçilerle alana taş dizdi.

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

İzmir'de 5 yıldızlı otel binasına ilk depremzedeler yerleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ata Holding’in büyük hissedarları olduğu eski 5 yıldızlı otel binası, depremzedeleri misafir etmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi binanın 380 odasını depremzedelere açmıştı.

Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket!

Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul ve çevresinin 7.2 büyüklüğünde bir deprem tehdidi altında olduğunu söylüyor ve, “Deprem açısından bakıldığında Türkiye'nin durumu tam bir felaket. Bu felaket geldiğinde maalesef bağımsızlığımızı kaybedeceğiz" diyor.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Sarıkamış'taki arazi kavgasında yeni gelişme!

Kars Sarıkamış'ta mayıs ayında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, 6 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı silahlı kavga nedeniyle aranan 4 kişiden biri yakalandı.

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin 4 Şubat itibariyle başlayacağı projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

Sarıkamış Ayyıldızlı tören alanı projesi Haberi

Sarıkamış Ayyıldızlı tören alanı projesi

Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılı dolayısıyla yaptırılan "Ayyıldızlı" tören alanındaki çalışmalarda sona gelindi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaptırılan tören alanında çalışan işçiler, soğuk havaya rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Soğuktan el arabalarının içinde yaktıkları ateşle korunmaya çalışan işçiler, çalışmaların tamamlanması için büyük çaba harcıyor.


Alanda incelemelerde bulunan Vali Günay Özdemir ile AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Daha sonra işçilerle alana taş dizen Vali Özdemir ile milletvekilleri Arslan ve Kılıç, çalışmalara herkesin katkı sunmaya çalıştığını...