06 / 05 / 2024

Sarıkamışa 7 bin metrekarelik tören alanı

Sarıkamışa 7 bin metrekarelik tören alanı

Sarıkamış şehitleri anma programları için 7 bin metrekarelik yeni bir tören alanı yapılması için fizibilite çalışmalarına başlandı.

Resmen açıklandı! KPSS 60 puanla 7 bin 500 POMEM adayı alınacak! Başvurular başladı!

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) tarafından 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Yastık altında para tutanlar için flaş açıklama! Hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak!

Yastık altında para tutanlar için flaş bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, hesaplara her ay 7 bin 613 TL yatırılacak. Bu paraları sakın kaçırmayın...

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hesaplara maaşa ek olarak 7 bin 500 TL yatırılacak.

Carrefoursa'dan Samsung S23 Ultra'ya 7 bin 9 TL indirim! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Samsung S23 Ultra'ya 7 bin 9 TL indirim yaptı. Peki, Carrefoursa'da Samsung S23 Ultra fiyatları ne kadar? 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Milli Emlak 7 bin 100 TL'ye arazi satacak! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 7 bin 100 TL'ye arazi satacak... Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Audi S3 Sedan'a 92 bin TL'ye yakın zam geldi! Peki S3 Sedan ne kadar oldu? İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi 2023'e artan fiyatlarıyla "merhaba" dedi. Markanın S3 Sedan'a 92 bin TL'ye yakın zam geldi. Peki Audi S3 Sedan ne kadar oldu. İşte Audi S3 Sedan, 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Emekliler hemen buraya! İş Bankası az önce açıkladı 7 bin 500 TL promosyona ek de alabilirsiniz

Emekli vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir açıklama az önce İş Bankası tarafından yayınlandı. İşte emekli promosyonunu 7 bin 500 TL'nin üzerine çıkarmanın harika yöntemi...

7 bin 500 TL deniliyordu! Asgari ücretle ilgili flaş açıklama, çıta hayli yükseldi

Asgari ücretin ocak ayında 7 bin 500 TL olacağı iddiasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları bir hayli dikkat çekti.

Sarıkamışa 7 bin metrekarelik tören alanı Haberi

Sarıkamışa 7 bin metrekarelik tören alanı

Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, ilçede Sarıkamış şehitleri anma programları için 7 bin metrekarelik yeni bir tören alanı için fizibilite çalışmalarına başlandığını bildirdi.


Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz, yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ın adına yakışır şekilde törenlerin, kutlamaların yapılacağı modern, doğaya uygun bir yere ihtiyaç olduğunu söyledi.


Sarıkamış'ta son iki yılda çok önemli yatırımların gerçekleştirildiğini ve ilçenin çehresinin değiştiğini ifade eden Gürbüz, şunları belirtti:


"Kars Valiliğinin koordinesinde kaymakamlık ve belediyemiz, ilçenin gelişmesi, güzelleşmesi, çağdaş ve modern bir kent görünümüne ulaşması için sürekli proje üretip hayata geçiriyoruz. Bu manada ilçemizin yıllardan beri ihtiyacı olan tören alanı projemizin çalışmalarına başladık."


Gürbüz, yapacakları tören alanının İnönü Mahallesi'nde Hükümet Konağı önünde tarihi Kazım Karabekir Camisi, Kaymakamlık binası ve Garnizon Komutanlığının çevrelediği 7 bin metrekare alanı kapsadığını ifade etti.


Tören alanında Atatürk heykelinin,...