28 / 04 / 2024

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hesaplara maaşa ek olarak 7 bin 500 TL yatırılacak.



Emekli vatandaşlara maaşa ek olarak verelien promosyon ödemelerine dair bankalar da resmi web siteleri üzerinden peş peşe açıklamaya devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detayalra göre, bankaların güncel emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili araştırmalar da son sürat devam ediyor. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bu kapsamda, emekli maaşını üç sene boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekli vatandaşlara maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemeleri veriliyor. 

Edirnejethaber'in aktardığı detaylara göre, bankalar da resmi web siteleri üzerinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden yayımlamış oldukları bilgilendirme metinleriyle emekliler için güncel promosyon fırsatlarının ayrıntıları ile ilgili son dakika açıklamaları yapıyor.

Peki bankaların emekli promosyonunda son durum ne? Bankalar ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyonuyla hesaplara ne kadar para yatıyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

EMEKLİ MAAŞLARINA EK OLARAK 7 BİN 500 TL MÜJDESİ

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu yılın Eylül ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar geçerli olacak olan promosyon fırsatları ile ilgili olarak bankalar da peş peşe açıklama yapıyor. Aktarılan detaylara göre, bu çerçevede, emekli maaşını üç sene boyunca Garanti BBVA’dan alacağına dair taahhüt eden emeklilere maaşlarına göre ödeme veriliyor.


Emekli promosyon ödemeleri Eylül 2023 şu şekilde:

3 bin 500 Türk Lirası altında maaş alan emekli vatandaşlara 4 bin 500 Türk Lirası
3 bin 500 Türk Lirası – 7 bin 500 Türk Lirası arasında emekli vatandaşlara: 5 bin 250 Türk Lirası
7 bin 500 Türk Lirası – 10 bin Türk Lirası arasında emekli vatandaşlara: 6 bin 750 Türk Lirası
10 bin Türk Lirası ve üzerinde maaş alan emekli vatandaşlara: 7 bin 500 Türk Lirası

Ocak 2024 memur zammında son dakika! Maaşlar bu oranda artabilir! Hemen bakın!

Asgari ücrette masaya gelecek iki rakam ayyuka çıktı! Acil bakın!

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!


Geri Dön