20 / 05 / 2024

Sarıkaya Köyü

Sarıkaya Köyü

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde yaşayan koyu Fenerbahçe taraftarı 54 yaşındaki Ahmet Aslan’ın, takımının bayrağının dalgalandığı sarı-lacivert renklerle boyanmış evi ile aynı renkleri taşıyan eşyaları görenleri şaşırtıyor

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap 2. oturum ihalesi 29 Nisan'da!

1. oturumu 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 29 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 22 Nisan saat 11:00'de gerçekleştirildi. Peki arsa KÖY Zekeriyaköy 4. Etap için hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1791 Ada 2 Parsel 38, 81,82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 100, 101, 102 Blokların ve Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Sarıkaya Köyü Haberi

Sarıkaya Köyü

Ahmet Arslan'ın tek isteği Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile tanışmak.


İlçeye bağlı Ormanlı beldesi Sarıkaya Köyünde yaşayan manav Ahmet Aslan'ın çocukluğundan itibaren taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye olan sevgisi, lig şampiyonu olduğu 1995-1996 sezonundan sonra tutkuya dönüştü. Takımın televizyondaki hiç bir maçını kaçırmayan, fırsat buldukça da stada giderek desteğini sürdüren 4 çocuk, 6 torun sahibi Aslan, Fenerbahçe'ye sevgisini göstermek için manav dükkanının yanı sıra oturduğu evinin dış cephesini sarı-lacivert boyatarak, takımının amblemini yaptırmasının yanı sıra İngilizce Thıs ıs Kadıköy. No way out 'Burası Kadıköy, çıkış yok' yazdırdı. Kadıköy'e Hoş geldiniz yazısının da bulunduğu evinin iç duvarlarını da takımın bayrakları, futbolcuların posterleriyle süsleyen Aslan, evini de halıdan koltukların örtüsüne, saatten bardaklara kadar Fenerbahçe amblemli ve sarı-lacivert renklerin hakim olduğu eşyalarla donattı.


EN BÜYÜK...