18 / 05 / 2024

sarımazı limanı imar planı

sarımazı limanı imar planı

Adana Ceyhan ilçesine bağlı, Sarımazı Mahallesi, Liman Amaçlı hazırlanan 1/5.000 Ölçekli Nazım ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi 29 Temmuz'da askıya çıktı...

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 217 ada, 1 parselin bir kısmı ile bitişiğinde yer alan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Beyrut Limanı imar için atılacak adımları bekliyor!

Bir sene önce meydana gelen patlama nedeniyle harabeye dönen Beyrut Limanı çok sayıda uluslararası firmanın ilgi odağı haline gelse de imar çalışmalarından uzak.

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Alman firmaları, Beyrut Limanı yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı!

Alman firmaları 4 Ağustos 2020 tarihindeki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'na yönelik yeniden imar planını Lübnan makamlarıyla paylaştı.

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

Saros limanı projesinin imar planı hukuka uygun bulunmadı!

Saros FSRU Liman ve Boru Hattı projesinin imar planlarının hukuksuz ve bilime aykırı olduğu Edirne İdare Mahkemesi'ne sunulan üçüncü bilirkişi raporuyla kanıtlandı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asyaport Liman projesinin imar planları şehircilik ilkelerine uygun bulunmadı!

Tekirdağ’da Asyaport’un Milli Emlak’tan kiraladığı limanın 54 bin metrekarelik deniz dolgusuyla genişletilmek istenmesinde kamu yararı olmadığı açıklandı. Bilirkişi raporunda imar planlarının şehircilik ilkelerine uygun olmadığı belirtildi... 

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

sarımazı limanı imar planı Haberi

sarımazı limanı imar planı


Adana Ceyhan İlçesi, Sarımazı Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi, ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda bakanlık tarafından yeniden düzenlenerek onaylandı.

Onaylı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı paftaları ile Plan Açıklama Raporları 29 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarıldı. İmar planı otuz gün boyunca askıda...