29 / 04 / 2024

Sarımeşe spor salonu

Sarımeşe spor salonu

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez m 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’deki evine spor salonu yaptırdı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu geliyor!

Giresun'a 3 bin 500 kişilik spor salonu inşa ediliyor. Spor salonu 450 günde tamamlanacak. Vali Harun Sarıfakıoğulları, spor salonunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Gaziantep'e 800 kişilik spor salonu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Talat Özkarslı Spor Salonu'nun tanıtımı için spor salonu önünde bir tören düzenledi.

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu!

Eğitime yaptığı katkılara hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu inşa ediyor.

Mesut Özil memleketi Zonguldak Devrek’e spor tesisi yaptırıyor!

Arsenal'da forma giyen hemşerileri ünlü futbolcu Mesut Özil 1 milyon lira desteği ile Zonguldak Devrek’e spor salonu yaptırıyor. Devrek İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Semerci inşaatın başladığını açıkladı.

Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kartepe’nin Sarımeşe Köyü’nde inşa ettiği Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtıldı.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Sarımeşe spor salonu Haberi

Sarımeşe spor salonu

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez m 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek. Büyükşehir Belediyesinin desteği ile hayata geçecek fonksiyonel özellikteki kapalı spor salonu 13 bin 950 metrekare alan üzerine bin kişi kapasiteli olarak projelendirildi. Kartepe'nin cazibesini artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma içinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan yatırımlardan birinin de Sarımeşe'de kapalı spor salonu olarak projelendirildiğini açıkladı. Kartepelilere hep daha iyisini ve güzelini sunmak üzere çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunu da ilçe halkının hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 


BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ 


Tüm amatör spor kulüplerine ve Kartepelilere hizmet verebilecek, tam donanımlı spor...