17 / 05 / 2024

sarıpınar yol yatırımları

sarıpınar yol yatırımları

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de Saip Çolak tarafından kuruldu.

Fuzul Holding 2022'de konut yatırımlarını hızlandıracak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 2022 senesinde konut sektörüne yönelik yatırımlarını hızlandıracaklarını belirtti.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

sarıpınar yol yatırımları Haberi

sarıpınar yol yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçesi Sarıpınar Mahalle Muhtarı Yaşar Bilgin’e verdiği asfalt sözünü tuttu. Ağır kış şartlarından bozulmalar olan yolda genişletme çalışmasıyla birlikte, sıcak asfalt çalışması da gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ardından mevcut yolda yol çizgi çalışmasını tamamladı.

Güle Güle Kullan Sarıpınar

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve bakımsız durumda olan yollarda asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hizmette siyaset yapmaksızın Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu anlamda Sarıpınar Mahallemizde de mahalleler arası ulaşımın yanı sıra, tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullanılan yolda gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca mevcut yolda Ulaşım Dairesi Başkanlığımız tarafından yol çizgi çalışması da yapılarak trafik güvenliği de sağlandı. Bölge sakinlerimiz...