07 / 05 / 2024

Sarıtaş Çelik Sanayi yeni fabrika

Sarıtaş Çelik Sanayi yeni fabrika

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesisinin temelini attı. Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğunu söyledi.

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kalkan tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vakkas Taş tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esmak Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Erdoğdu ve Fuat Düger ortaklığında kuruldu.

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile 

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mevlut Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mihtat Özdemir tarafından kuruldu.

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Sarıtaş Çelik Sanayi yeni fabrika Haberi

Sarıtaş Çelik Sanayi yeni fabrika

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesis yatırımının temel atma törenini gerçekleştirdi.


Temel atma töreninde Sarıtaş Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Sarıtaş ile misafirler ve çalışanlar katıldı.


Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğu ifadesini kullandı. Kullanım alanı 12 bin 500 metrekare olan tesisin ilave 60 kişiye istihdam sağlayacağını ifade eden Ercüment Sarıtaş, tesisin  2017 yılının sonuna kadar yüzde 80'inin tamamlanacağını dile...