04 / 05 / 2024

sarıyer altyapı çalışması

sarıyer altyapı çalışması

Maslak bölgesinde işgallerin kaldırılmasıyla yapılan yol genişletme çalışmaları ile kaldırımların rahat bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, Maden Mahallesi'nde planlı yol açma çalışması ve Sarıdağ'da yol genişletme çalışması devam ediyor.

Sarıyer'in imar planları yeniden gündeme alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sarıyer’de binlerce mahalleliyi yakından alakadar eden Islah İmar Planları’nın yeniden görüşülmesi kararını verdi. İBB tarafından verilen karar sonrası hazırlanan planlar, pazartesi günkü Sarıyer Belediye Meclisi'nin gündemine alındı...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıyer'e tapu müjdesi!

Sarıyer'in tapu sorunu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz burada altyapı çalışmalarını yaptık ve inşallah seçimden sonra da süratle bir taraftan Binali Yıldırım Bey, bir taraftan inşallah Salih Bayraktar Bey ve Ankara'dan da biz, el ele vereceğiz ve bu sorunları da bitireceğ

Emlak Konut Sarıyer İstinye arsasında yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında toplam 555 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alındı.

Sarıyer'in üç mahallesinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Sarıyer Belediye Meclisi mülkiyet sorunu ile ilgili olarak, Pınar Mahallesi, Çayırbaşı ve Kocataş mahalleleri imar islah çalışması Meclis toplantısından geçti.

Sarıyer'deki iki mahalle için imar planı onaylandı!

Sarıyer Belediye Meclisi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar konuşuldu. Kazım Karabekir ve Rumeli Hisarı mahalleleri imar ıslah plan çalışması onaylandı.

İzmir Karşıyaka'daki altyapı çalışmasına vatandaş tepkili!

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları çarşıyı etkiledi. Çalışmalar çarşıdaki yollara zarar verdi. Halk olaya tepki gösterdi.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Antalya Kepez'de örnek altyapı çalışması yapılıyor!

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşüme yönelik imar revizyonu hazırladığı mahallelerde Türkiye’ye örnek olacak bir alt yapı çalışmasını uygulamaya hazırlanıyor.

Sarıyer Sadri Alışık Parkı açıldı!

Yeşilçam’a emek veren sanatçıların isimlerini parklarına vermeye devam eden Sarıyer Belediyesi, Ferahevler Mahallesi’nde baştan aşağı yenilediği parka bir başka usta Sadri Alışık adını verdi.

Tokat Erbaa'da altyapı çalışmaları başladı!

Erbaa Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon sorununun giderilmesi için altyapı çalışması başlattı. Erbaa’nın köy iken ilçe merkezine bağlanan mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde kanalizasyon alt yapı çalışması başladı.

sarıyer altyapı çalışması Haberi

sarıyer altyapı çalışması



Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.


Maslak bölgesinde işgallerin kaldırılmasıyla yapılan yol genişletme çalışmaları ile kaldırımların rahat bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, Maden Mahallesi'nde planlı yol açma çalışması ve Sarıdağ'da yol genişletme çalışması devam ediyor.


1/1000'lik imar planı içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geçen Maslak planları, Ağustos ayı içinde askıdan indirildi.



Son...