03 / 05 / 2024

sarıyer belkıs konakları

sarıyer belkıs konakları

74 villadan oluşan Belkıs Konakları'nda fiyatlar 250 bin Euro'dan başlıyor. Yüzde 40'ı yeşil alanlardan oluşan ve Sarıyer'e 10 dakika mesafede yer alan proje 2008'de teslim. Fiyatlar 250 bin eurodan başlıyor.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinlerinin bekleyişi sürüyor!

Sarıyer'de, kolonlarının patlaması sonucu tahliye edilen 39 daireden meydana gelen 9 katlı binanın sakinlerinin bekleyişi sürüyor.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Şükrü Genç: Sarıyer yanlış imar planlarının kurbanı!

İstinye Boğaziçi Sitesi’nde konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki en büyük problemin yapılan yanlış imar planları olduğunu söyledi.

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Burcu Şendir Sarıyer’deki evinin kapısını açtı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Sarıyer imar ıslah planı İBB'ye takıldı!

Sarıyer'in mülkiyet sorununun çözümüne yönelik olarak hazırlanan imar ıslah planlarının İBB tarafından iade edilmesinin ardından yeni süreç başladı.

Tarabya Life Sarıyer Konutları adres!

Tarabya Life Evleri İstanbul Sarıyer'de hayata geçirildi. Projede yüzde 40 peşinat sonrasında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

sarıyer belkıs konakları Haberi

sarıyer belkıs konakları


Metropol Yapı tarafından Uskumruköy'de inşa edilen Belkıs Konakları, Zekeriyaköy'e 2 kilometre, Sarıyer'e 10 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 16 dönümlük bir arazide gerçekleştirilen projenin ismi ise Belkıs Antik Kenti'nden geliyor. Projede toplam 74 villa bulunuyor.


6 değişik konut tipi


Mevcut ulaşım yolları ile Maslak bölgesine de yakınlığı ile dikkat çeken Belkıs Konakları'ndaki her villa güneş ışığı alacak şekilde konumlandırılıyor. Toplam 6 farklı konut tipine yer verilen projede villalar A, B, C, D, E, F tiplerinde tasarlanıyor. A tipi villalar 377, B tipi villalar 302, C tipi villalar 257, D tipi villalar 308, E tipi villalar 200 ve F tipi villalar ise 257 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Belkıs Konakları'nda...