25 / 07 / 2024

sarıyer çayırbaşında satılık arsa

sarıyer çayırbaşında satılık arsa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Sarıyer 'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 22 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

1936 yılında Sarıyer'de 3 taksitle satılık ev!

1936 yılında Sarıyer Reşadiyebey ve Hüseyinefendi sokaklarında bahçeli iki ev 3 taksit olacak şekilde açık artırma ile satılıkmış.

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Brooklyn Dream satılık daire!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alan Brooklyn Dream satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire!

Kavuklar Bornova Altındağ satılık daire fiyatları 156 bin liradan başlıyor. 1.160 daireden oluşan Kavuklar Bornova Altındağ projesi Temmuz 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Konutları'nda 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. İlkbahar Konutları satılık daire fiyatları konutların metrekare ve konumuna göre değişiyor.

sarıyer çayırbaşında satılık arsa Haberi

sarıyer çayırbaşında satılık arsa


İstanbul Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi 'nde yer alan 637 metrekare alana sahip konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 1 milyon 374 bin lira olarak belirlendi. İhale 22 Ocak 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane'de gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için