12 / 05 / 2024

sarıyer Demirciköy Kültür Merkezi

sarıyer Demirciköy Kültür Merkezi

Acıbadem Grubu, Sarıyer'deki Demirciköy Kültür Merkezi binasını yıllık 500 bin TL ’ye kiraladı. Şartnameye göre bir yıllık bedel peşin alınacak. Yapılacak çalışmalarla bina hastaneye dönüştürülecek.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı!

İstanbul Taksim'in simge binaları arasında yer alan Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Arnavutköy Kültür Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi, ilçeye yeni bir kültür merkezi daha inşa etti.

sarıyer Demirciköy Kültür Merkezi Haberi

sarıyer Demirciköy Kültür Merkezi

Eski Belediye Başkanı Yusuf Tülün döneminde 10 milyon TL’nin üzerinde mal edilen ve kullanışsız olduğu için yıllardır atıl durumda bekleyen Sarıyer Belediyesi’nin Demirciköy’deki Kültür Merkezi binası Acıbadem Hastanesi’ne kiralandı. Geçtiğimiz hafta yapılan ihaleye giren Acıbadem Grubu yıllık 500 bin TL’lik teklifle kazandı. Şartnameye göre bir yıllık bedel peşin alınacak.

Belediye içerisinden Sarıyer Manşet'in edindiği bilgilere göre; binanın içerisinde yapılacak olan çalışmalarla hastaneye dönüştürülecek. Yıllardır atıl durumda bekletilen ve sürekli tartışma konusu olan bina, acil servis ve polikliniklerden oluşan bir hastane olacak. Çevredeki lüks sitelerin yanı başında bulunan bina ise bölgenin sağlık hizmeti de karşılanmış olacak.

7 dönüm üzerine kuruldu!


6 Bin 977 metrekare alana sahip Kültür Merkezi eski Osmanlı Konakları mimarisi tarzında inşaa edildi. 3 katlı olan ve bin 550 metrekare kapalı...