07 / 05 / 2024

sarıyer izinsiz kat yıkımı

sarıyer izinsiz kat yıkımı

Sarıyer’de bir ev sahibinin seçim öncesi evine çıktığı bir kat, seçimin hemen ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İddiaya göre çatısını yapmak için belediyeden izin alan vatandaş hem çatı yaptı hem de bir kat daha çıktı...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Sarıyer Derbent Mahallesi'nin imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sarıyer'in gecekondu semti Derbent'in imar planlarını onayladı. İmar planı raporuna göre, bir parselin ancak yüzde 15'ine inşaat yapılabilecek ve bina yüksekliği 5 katı geçemeyecek.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Sarıyer Belediyesi'nin yeni binası yarın açılıyor!

Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışa katılacak.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer'de gayrimenkul fiyatları tavan!

Tünel, metro, 3'üncü Köprü, havalimanı ve yeni çevreyolu gibi mega projeler Sarıyer'de gayrimenkul fiyatlarını zıplattı. İlçede birkaç yılda fiyatların dolar bazında 2 kat arttığı belirtiliyor

Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası'nın 6 katının kaba inşaatı tamamlandı!

Dünyanın ilk “Yeşil Bina” sertifikalı kamu binası olarak bilinen ve bugüne kadar Sarıyer’de yapılan en büyük proje olan Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası tüm ihtişamıyla yükselmeye devam ediyor.

Sarıyer'de kentsel dönüşümde birlik toplantısı düzenlendi!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularını masaya yatırıldığı toplantı, Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sarıyer'de Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı gerçekleşti!

Sarıyerli mahalle kooperatifi ve dernek yöneticilerinin katıldığı, kentsel dönüşüm ve imar yasası konularının masaya yatırıldığı Kentsel Dönüşümde Birlik Toplantısı Sarıyer Belediyesi Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sarıyer Tugay Apartmanı'nda icradan 3 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan Tugay Apartmanı A Blok zemin katındaki daireyi 3 milyon TL'den satışa çıkardı. İhalesi; 10 Şubat'ta...

sarıyer izinsiz kat yıkımı Haberi

sarıyer izinsiz kat yıkımı


Sarıyer’de bir ev sahibinin seçim öncesi evine çıktığı bir kat, seçimin hemen ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı.


Sarıyer Belediyesi seçimlerin sonuçlanmasından 3 gün sonra izinsiz çıkılan katları yıkmaya başladı. İddiaya göre, Sarıyer Ferahevler Mahallesi Yeni Yıldız Sokak’ta müstakil bir binanın sahibi Adem A., çatısını yapmak için belediyeden resmi izin aldı. İzni alan Adem A., yaklaşık 30 bin lira harcayarak evinin çatısını yaptırdı. İddiaya göre Adem A., seçim öncesi olması nedeniyle evine hem çatı yaptı, hem de bir kat daha çıktı. Ancak seçimlerin sonuçlanmasından 3 gün sonra eve fazladan 1 kat çıkıldığı gerekçesiyle belediye ekipleri katı yıkmak istedi. Dün sabah saatlerinde evde kimse yokken binaya gelen zabıta ekipleri, binanın çatısına çıkarak çatıyı sökmeye başladı. Çatının sökülmesinin ardından mahalle sakinleri durumu telefonla...