04 / 05 / 2024

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları

Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 farklı tipte konut seçeneğinin bulunduğu Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları projesinde en yüksek konut fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada 61 parselde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL'ye satıyor... 

Sarıyer Tarabya Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sarıyer ilçesi, ( Tarabya Mahallesi, 508 ada, 70 parsel ) Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Eğitim Tesislerine ( Plan Notu ) ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Sarıyer'deki 21 dönümlük araziye okul yapılması talep edildi!

Sarıyer'deki 21 dönümlük arazinin imarı 2018 yılında değiştirildi. Tamamı ağaçlarla çevrili Hazine arazisinin imar planlarında, imam hatip ve uygulama camisi yapılması talep edildi...

Tarabya'da 10.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, Kasımpatı Köyü, 960 ada 78 parsel yer alan 4+2 villayı 10 milyon 301 bin 679 TL'ye icradan satıyor.. 

Sarıyer'e 5 milyon dolarlık Gastronomi Köyü kuruluyor!

Gastronomi Turizm Derneği tarafından 5 milyon dolar yatırımla Sarıyer'de Gastronomi Köyü kuruluyor. 

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları Haberi

Sarıyer Kırkkonak Tarabya Villaları

Butik bir proje olarak tasarlanan Kırkkonak Tarabya projesi Sarıyer'de 11 dönümlük alana kuruluyor. 40 konutluk Kırkkonak Tarabya projesi Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı imzası taşıyor. Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarımı yapılan Kırkkonak Tarabya'da minimum 1 milyon 260 bin TL, maksimum ev fiyatı 2 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.


Kırk Konak Tarabya projesinde evlere  Gözde, Güzide ve Nadide adı verildi. 3 farklı tasarımdan oluşan evler 8 blok halinde yükseliyor. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Tarabya Kırkkonak'ta dairelerin büyüklükleri 155 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Mayıs 2013’te gerçekleşecek. 


Akıllı ev teknolojisiyle donatılan Kırkkonak Tarabya projesi mimarisi ve Boğaz'a yakınlığıyla dikkat çekiyor. Kırkkonak Tarabya projesinde açık ve kapalı otopark, sauna, fitness center, yüzme havuzu, kapalı devre kamera...