14 / 05 / 2024

Sarıyer kültür merkezi

Sarıyer kültür merkezi

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Arnavutköy Nuri Pakdil Kültür Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği 82 eser arasında yer alan ‘Nuri Pakdil Kültür Merkezi’ açıldı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı!

İstanbul Taksim'in simge binaları arasında yer alan Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımı tamamlandı.

Çankaya Mülkiye Kültür Merkezi yeniden inşa edildi!

Çankaya'da yer alan Mülkiye Kültür Merkezi, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katkılarıyla aslına sadık kalınarak yeniden inşa edildi.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Sarıyer kültür merkezi Haberi

Sarıyer kültür merkezi

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi. 


Sarıyer Belediyesi Meclisi CHP Grubu, Derbent Mahallesi’nde hizmete giren Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’ne 92 yaşında vefat eden ünlü yazar Yaşar Kemal’in adının verilmesi ile ilgili önerge sundu. CHP Grubu’nun aynı önergede Mersin’in Tarsus ilçesinde yakılarak öldürülen Özgecan Aslan’ın ismini de Sarıyer Kültür Merkezi’nde bir odaya verilmesi teklifinde bulunmasının ardından karar Hukuk ve İmar Komisyonu’na sevk edildi. 


ÖZGECAN ASLAN DA UNUTULMADI


Son ödülünü Sarıyer Belediyesi Edebiyat Günleri’nde alan Yaşar Kemal’in ismi Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’ne, kadın cinayetlerinin simgesi haline gelen Özgecan Aslan’ın ismi ise Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kadın Dayanışma Merkezi’ne verilmesine oy...