01 / 05 / 2024

sarıyer ofis kiraları

sarıyer ofis kiraları

İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu...

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Ofis kiralarında Sarıyer ve Ataşehir başı çekiyor!

İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu...

İstanbul'da ofis kiraları ne durumda?

Colliers Türkiye tarafından hazırlanan 2017 yılı 4. çeyrek gayrimenkul ve ofis piyasası genel bakış raporu açıklandı. Raporda ofis kiraları, ofis talebi ve bölge bölge kira rakamlarına yer verildi. 

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

İstanbul'da ofis kiraları azaldı!

Ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine oranla azalış gösterdi. İstanbul genelindeki 21 ofis bölgesi içinde Esentepe, yine en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Kavacık ve Kartal ise son sıralarda yer aldı.

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi!

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sarıyer Ayazağa'da hayata geçirilen projenin 100 bin metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

1986 yılında Sarıyer Belediyesi ile emlak komisyoncuları birbirine düşmüş!

1986 yılında Sarıyer'de 5 bin aile, evini Araplara kiralamaya hazırlanıyormuş. Günlük kiraların 10 bin ile 100 bin lira arasında olduğu yıllarda, belli bir ücret karşılığında ev kiralayan Sarıyer Belediyesi ile emlak komisyoncuları birbirine düşmüş.

Sarıyer Çayırbaşında satılık 5 katlı apartman! 1 milyon 60 bin TL'ye!

İstanbul 10. İcra Dairesi Sarıyer Büyükdere Caddesi üzerindeki 158 metrekare arsa üzerine inşa edilen apartmanın tamamını satışa çıkardığını açıkladı. Bina için 1 milyon 60 bin lira istendi

sarıyer ofis kiraları Haberi

sarıyer ofis kiraları

Endeksa verilerine göre İstanbul’da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu. Ortalama değerlerle ofis kiraları Beşiktaş‘ta 4 bin 968 TL, Sarıyer‘de 6 bin 379 TL, Şişli‘de 3 bin 761 TL, Beyoğlu‘nda 3 bin 136 TL.

1- Beşiktaş’ta ofisler ortalama 135 metrekare büyüklükte, ortalama kira bedeli 4 bin 968 TL. Beşiktaş’ta ofis kiralarının en yüksek olduğu mahalle Levazım.

2- Sarıyer’de ofisler ortalama 172 metrekare, ortalama kira 6 bin 379 TL. İlçede ofis kiralarının en yüksek olduğu mahalle Rumelihisarı.

3- Şişli’de ofisler 125 metrekare, kira bedeli 3 bin 761 TL. Şişli’de ofis kiralarının en yüksek olduğu bölge Harbiye.

4- Beyoğlu’nda ise ofislerin ortalama büyüklüğü 105 metrekare, ortalama kira bedeli 3 bin 136 TL. Beyoğlu’nda ofis kiralarının en yüksek olduğu bölge Tomtom...