29 / 04 / 2024

sarıyer risk alanları

sarıyer risk alanları

Resmi Gazete'de yayınlanan 2013/4163 sayılı karara göre Sarıyer Çamlıtepe'de bulunan bazı yerler riskli alan ilan edildi

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Sarıyer'de depreme hazırlık çalışmaları başladı!

Sarıyer Belediyesi farklı mahallelere yerleştirilen konteynerları, 3 barınma ve 3 tahliye noktasının yanı sıra 106 farklı lokasyonda oluşturulan toplanma alanları ile olası deprem için hazırlıklarını hızlandırdı. 

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Sarıyer Rumelifeneri planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi'ne bağlı Rumelifeneri Mahallesi'ndeki bazı alanlar için imar planı bugün askıya çıktı..

Sarıyer turizm tesis alanları imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi'nde 154 adanın Bir Kısmına Ait Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Sarıyer'de bazı alanlar riskli ilan edildi!

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu için Sarıyer'de nereler kamulaştırılacak?

Sarıyer'de İstanbul'un 3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırma kararı alınan parseller hangileri? Sarıyer ilçesinde üçüncü köprü için kamulaştırılacak alanlar nereler? 3. Köprü yolu için Sarıyer'de neresi kamulaştırılacak?

Sarıyer'e Köy projesi!

Sarıyer'e Köy projesi geliyor. Sarıyer Zekeriyaköy' e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı

Nidapark Seyrantepe Sarıyer!

Nidapark Seyrantepe Sarıyer projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede daire alanları ise 79 - 349 metrekare arasında değişiyor.

Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları!

İçinde cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunan Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları.

Şükrü Genç: Sarıyer'de mülkiyet ve dönüşüm planlarımız tamam!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Mülkiyet sorunu ve yerinde dönüşüm konusunda her seçim öncesinde söz verilmiş, en ufak bir şey yapılmamış. Bizim planlarımız, altyapımız hazır, sorunu çözeceğiz. Kentten kopuk alanları kentle bütünleştireceğiz” dedi..

sarıyer risk alanları Haberi

sarıyer risk alanları

İstanbul, Sarıyer Çamlıtepe (Derbent) Mahallesi gerigörünüm ve etkilenme bölgesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların riskli ilan edilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 17/12/2012 tarihli ve 2200 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2'nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 3/1/2013 tarihinde kararlaştırıldı.


Riskli alanların krokisini görüntülemek için tıklayın

Riskli alanların sınır koordinat listesinin devamı için