03 / 05 / 2024

Sarıyer\'de 1 milyon 600 bin TL\'ye icradan arsa

Sarıyer\'de 1 milyon 600 bin TL\'ye icradan arsa

İstanbul Sarıyer'de bulunan bir arsa, İstanbul 10. icra Müdürlüğü kaleminde açık artırma suretiyle 1 milyon 600 bin TL'den satışa sunuluyor...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor! Bu gruptan yüzde 51'i ise EYT'li...

Türkiye'de EYT düzenlemesi ile emeklilikte resmen yeni bir çağ açıldı. Ancak, Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Türkiye'de 1 milyon TL olan Fiat Egea, Bosna'da 460 bin TL! KDV ve ÖTV araç fiyatlarını katlıyor!

Otomobil fiyatları son günlerde sık sık gündem oluyor. Fiyatlarındaki yükselişlerin yanı sıra, yüksek vergi oranları aracın vergisiz fiyatını aşıyor. Türkiye'de 1 milyon TL olan sıfır araç, Bosna'da 460 bin TL'den satılıyor. 

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu!

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Ekaterina Rumyantsevea ve Ekaterina Orlova ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada 61 parselde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL'ye satıyor... 

Sarıyer\'de 1 milyon 600 bin TL\'ye icradan arsa Haberi

Sarıyer\'de 1 milyon 600 bin TL\'ye icradan arsa

Borçlu’ya ait ve bir borçtan dolayı-hacizli bulunan ve aşağıda tapu kaydı, kıymeti, satış gün ve saati ve önemli özellikleri ile satış şartları belirtilen; İstanbul ili, Sarıyer ilçesi,Yeniköy mahallesi, Küçüktepe mevkiinde kain, 974 ada,147 parsel sayılı,1000.00 m2. miktarlı Müfrez Arsa’nın tamamı, İstanbul 10. icra Müdürlüğü kaleminde açık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilecektir.


1- İİK. 127. MD. GÖRE SATIŞ İLANININ TEBLİĞİ; Adresleri tapuda kayıtlı olmayan (Mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara takip borçlularına gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde işbu satış ilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

2- İMAR DURUMU: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Boğaziçi imar Müdürlüğünün 15.12.2011 tarih ve 9539 sayılı yazısına göre : İstanbul ili,Sarıyer ilçesi,Yeniköy mahallesi,63 pafta,974 ada,147 parsel sayılı yer; 10.06.2011 onanlı, 1/1000 ölçekli Boğaziçi Sahil...