05 / 05 / 2024

Sarıyerde bulunan semtler

Sarıyerde bulunan semtler

1952 yılında Sarıyer'de denize 3 dakika mesafede, modern bir mahalle kurulacakmış. Kurulacak mahallede yapılacak lüks villalar 450 metrekare arsa içinde olacakmış ve üçte biri peşin, geri kalanı taksitlerle satılacakmış.

Yedieminlerde bulunan hacizli mallar yarın satışa çıkıyor

Yedieminlerde bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların, yarın itibarı ile satışa çıkarılacağı açıklandı. İşte sarışa çıkarılan mallar ve haberin detayları...

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Sarıyer'de lüks sitede yolsuzluk iddiası!

Sarıyer'de bulunan bir lüks sitede, denetim kurulu üyeleri tarafından yapılan incelemede gelir gider ve harcamada yolsuzlukların olduğu tespit edildi. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sarıyer Yeniköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan apartman dairesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

Sarıyer'de icradan 11 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 10. İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Uskumru Mahallesi'nde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 11 milyon TL olarak belirlendi. 

Sarıyerde bulunan semtler Haberi

Sarıyerde bulunan semtler

İstanbul'un En Modern Mahallesi SARIYER'DE KURULUYOR.


Türkiye'nin en maruf sayfiyelerinden biri olan Sarıyer'de çarşıya 3 ve denize 5 dakika mesafede kurmakta olduğumuz modern mahallede yarım dönüm arsasıyla lüks villalarımız üç ayda sahiplerine taksitle teslim ediyoruz. Yapılan mahallede 7 dükkan ve gazino, sinema, tenis, ping-pong, santraç, bezik kulüpleri kurulmaktadır. 3'te biri peşin, gerisi taksitle ödenen bu villalardan istifade etmek isterseniz cumartesi, pazar dahil her gün şantiyemize müracaat edebilirsiniz. Bütün muamelemiz şantiyede ikmal edilmektedir.


Cumhuriyet Gazetesi 10 Mayıs 1952 



Abdullah Kutalmış...