14 / 05 / 2024

sarıyerde hangi mahallelere tapu verilecek

sarıyerde hangi mahallelere tapu verilecek

Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile vatandaşlara tapu dağıttı. Topbaş Sarıyerlilere müjde üstüne müjde verirken Sedat Özsoy da, tapuların devamının geleceğini söyledi...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Sarıyer'de depreme hazırlık çalışmaları başladı!

Sarıyer Belediyesi farklı mahallelere yerleştirilen konteynerları, 3 barınma ve 3 tahliye noktasının yanı sıra 106 farklı lokasyonda oluşturulan toplanma alanları ile olası deprem için hazırlıklarını hızlandırdı. 

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Manisa Sarıgöl'de sıcak asfalt çalışmalarına başlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

Mükemmel Sarımsakçı kimdir?

Amerika’da ‘Turkish Trump’ (Türk Trump) olarak bilinen İnşaat Mühendisi Mükemmel Sarımsakçı kimdir? Mükemmel Sarımsakçı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İBB Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyerde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 600 bin 74 TL olarak belirlendi.

Miktad Sarıalioğlu kimdir?

Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer alıyor. Peki, Miktad Sarıalioğlu kimdir? Miktad Sarıalioğlu hangi alanda faaliyet gösteriyor?

Ayça Sarı Verkaya kimdir?

İç Mimar Ayça Sarı Verkaya kimdir? Ayça Sarı Verkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayça Sarı Verkaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ayça Sarı Verkaya...

sarıyerde hangi mahallelere tapu verilecek Haberi

sarıyerde hangi mahallelere tapu verilecek


Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile vatandaşlara tapu dağıttı. Sedat Özsoy, tapuların devamının geleceğini söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sarıyer halkıyla bir araya geldi. İlk önce Tarabya Otel’de sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle yemekte bir araya gelen Topbaş, daha sonra Çayırbaşı’nda tapu dağıtım ve yeni erguvan otobüslerinin tanıtım törenine katıldı. Törende, Sedat Özsoy’la birlikte tapu dağıtan Topbaş, Sarıyerlilere de müjde üstüne müjde verdi.


Sarıyerlilerin sevgi gösterileri içinde sahneye çıkan AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, "Bugün burada Sarıyer’imizin özlemini duyduğu, sizlerle beraber yıllarca siyaset yapıp her mahallenize geldiğimizde, 'Sayın Başkan bizin tapularımız ne olacak' dediğiniz günler artık sona geldi. Mülkiyet sorunu gerçekten çok önemli. Biz de nasip olursa 30...