23 / 07 / 2024

sarıyerde okul

sarıyerde okul

Sarıyer'de okul inşaatında meydana gelen çökme sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Sarıyer'deki 21 dönümlük araziye okul yapılması talep edildi!

Sarıyer'deki 21 dönümlük arazinin imarı 2018 yılında değiştirildi. Tamamı ağaçlarla çevrili Hazine arazisinin imar planlarında, imam hatip ve uygulama camisi yapılması talep edildi...

Fenerbahçe’de 4. okul yolda!

Devir anlaşması kapsamında daha önce toplam 3 bin 700 öğrenci kapasiteli üç okul ile bir de spor salonu inşa ettiren sarı-lacivertliler, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen 600 kapasiteli bir ilkokul daha yaptıracak.

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Sarıyer'de yıkılma kararı alınan okul ile ilgili açıklama!

İstanbul Valiliği İstanbul Birimi Direktör Yardımcısı Yalçın Kaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, riskli bulunup tahliye edilen okulla ilgili, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü basın açıklaması yaptı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Çekmeköy'deki 20 dönümlük askeri alana okul yapılacak!

Çekmeköy'de daha önce Sarıgazi Askeri lojmanlarının yer aldığı hazine arazisine özel okul yapılacak.

Afyon Sandıklı'da okul ve düğün salonu ihalesi yapıldı!

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde okul ve düğün salonu yapımı için ihale yapıldı.Kaymakam Faik Arıcan, ihale için 501 bin lira ödenek kullandıklarını söyledi.

Sarıyer'deki 44 okul yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanması ve sağlıklı ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için, 44 okulun boya badana, bakım, onarım ve bahçe düzenlemeleri işlerini yaptı...

İBB Sarıyer'de 1.6 milyon TL'ye arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyerde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 600 bin 74 TL olarak belirlendi.

Kestel Belediyesi okul yaptıracak!

Kestel'e Belediye tarafından 12 derslikli okul yapılacak. Okulun protokolü Vali Münir Karaloğlu, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya arasında imzalandı.

Sarıyer'e Köy projesi!

Sarıyer'e Köy projesi geliyor. Sarıyer Zekeriyaköy' e yapılacak olan içinde konut, kiralanabilir dükkanlar ile okul ve sosyal alanları kapsayacak 'Köy' adı verilen projenin tanıtımı yapıldı

Sarıcasu İlkokulu'ndaki inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor!

Sarıcasu Köyü'nde, Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına alınan ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor...

sarıyerde okul Haberi

sarıyerde okul

     İstinye Altınordu Caddesi üzerindeki Ufuk Okulları'na ait okul inşaatında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi. 

     Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

     Çökme sonucu beton bloklar altında kalan 1 inşaat işçisi öldü, 2 inşaat işçisi de yaralandı. Yaralılar, ambulansla İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

     İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor. 

     Güvenlik görevlileri, basın mensuplarının ve vatandaşlarının olay yerine yaklaşmasına izin...