19 / 05 / 2024

Sarıyere cemevi mi yapılacak

Sarıyere cemevi mi yapılacak

Sarıyer Ayazağa'da ayrılan bin metrekarelik kültür ve sosyal tesis alanı içerisine cemevi yapılmasına ilişkin teklif dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ele alındı.Teklif oybirliği ile kabul edildi.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı.

Emekli maaşlarıyla merak edilen soruya yanıt! Aynı anda 4 maaş alınabilir mi?

EYT'liler arasında dul ve yetim maaşı alanların merak ettiği soruya Posta Yazarı Ekrem Sarısu yanıt verdi. EYT kapsamında emekli olup daha önce aldıkları maaşları almaya devam edebilecekler mi? İşe o sorunun yanıtı

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

İBB Meclisi'nde cemevi imar planı krizi!

Sarıyer’de 5 katlı ‘cemevi’ için imar planının görüşüldüğü İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında sıra değişikliğin işlenmesine gelince kriz çıktı. AK Parti ‘kültürel ve sosyal tesis’ derken CHP ‘ibadet alanı’nda ısrar etti.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

Sarıyere cemevi mi yapılacak Haberi

Sarıyere cemevi mi yapılacak

Sarıyer Ayazağa'da ayrılan bin metrekarelik kültür ve sosyal tesis alanı içerisine cemevi yapılmasına ilişkin teklif dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ele alındı. Toplantıda Ayazağa Mahallesi'nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifini içeren komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. CHP'li üye Sevim Yalınkılıç "Ayazağa Mahallesi'ne cemevi yapılacak. Bölgedeki vatandaşların ihtiyaçlarının çözümüne yönelik bir plan. Oybirliğiyle kabul edildi" dedi. 


Bugün



Haber Sarıyer Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sarıyer Ayazağa'da ayrılan bin metrekarelik kültür ve sosyal tesis alanı içerisine cemevi yapılmasına ilişkin teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde oybirliğiyle kabul edildi.İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında, Ayazağa Mahallesi'nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifini içeren komisyon raporu oylama sunuldu. Rapor, oy birliğiyle kabul edildi.Karara göre, plan içerisinde bin metrekarelik alana kültür ve sosoyal tesis alanı olarak ayrılan bölgeye...