05 / 05 / 2024

şarj eden solar bank

şarj eden solar bank

Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Bağcılar Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ‘’Şarj Eden Solar Bank’’ uygulaması bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Prizde bırakılan şarj aleti elektrik faturasına nasıl yansıyor? İşte şoke eden gerçek!

Herhangi bir şarj aletini prizde takılı bıraktığınızda elektrik faturasına ne kadar etki ettiğini merak ediyorsanız yanıtı haberimizde…

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te Bakırköy'de, Ali Osman Türkoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kapanan belediyelerden intikal eden borçlar 1 yıl ertelendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçların bir yıl ertelendiğini söyledi.

Karadeniz kıyılarını ziyaret eden turist sayısı 2 kat arttı!

Türkiye'ye 2014 yılında kruvaziyerle gelen turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 20'lik düşüşle 1 milyon 790 bin olarak gerçekleşti. Karadeniz kıyılarını ziyaret eden turist sayısı ise aynı dönemde 2 kat arttı

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

Bağcılar Belediyesi'nden şarj eden akıllı banklar!

Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Bağcılar Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ‘’Şarj Eden Solar Bank’’ uygulaması bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Almanya'yı tercih eden Rus turist sayısında azalma yaşandı!

Geçtiğimiz yıllarda kış turizmi için Almanya'yı tercih eden Rus turistlerin sayısında ciddi azalma yaşandı. Ukrayna krizinin ardından Rusya'ya uygulanan yaptırımlardan Batı da nasibini almaya başladı.

Cam şişeden yansıyan güneş ışınları evi yakacaktı!

Kocaeli'de balkon penceresinde unutulan cam şişe, güneş ışınlarını yansıtarak balkonda bulunan bir oyuncağı tutuşturdu. Balkondaki dumanı fark eden mahalleli itfaiyeyi arayarak yangının büyümesine engel oldu.

Metro istasyonlarına engelli araçları akü için şarj üniteleri yerleştirildi!

İstanbul’da engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir hizmeti hayata geçirildi. Metro istasyonlarına engelli araçları için ‘ akü şarj üniteleri ’ yerleştirildi.

Türkiye'nin en büyük solar otoparkı Gaziantep'te kuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi boş duran otopark çatılarının güneşten elektrik üretimi amacıyla değerlendirilmesine yönelik bir proje geliştirdi. Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, GASKİ'nin 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu!

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu. Üretilecek elektrik ile 90 evin bir yıllık enerji ihtiyacının karşılanabileceği belirtildi. Solar otopark yaklaşık yılda 90 evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

şarj eden solar bank Haberi

şarj eden solar bank

Günümüz teknolojisinin vazgeçilmezi haline gelen akıllı telefonlar ve tabletler işlerimizi büyük oranda kolaylaştırıyor. Ancak erken biten bataryalar bizi yarı yolda bırakabiliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan  ‘’Şarj Eden Solar Bank’’  uygulaması bu sorunu ortadan kaldırıyor. Beş alanda kalite sertifikası sahibi olan Bağcılar Belediyesi, teknolojik imkanlardan en iyi şekilde yararlanarak yeni projeleri hizmete sunuyor. 




Bağcılar Meydan’da hizmete sunulan ve güneş enerjisi ile çalışan Solar Bank’lar da ilçe sakinlerinden yoğun ilgi gördü. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite sertifikalarına layık...