15 / 05 / 2024

Şarkikaraağaç yurt binası

Şarkikaraağaç yurt binası

Şarkikaraağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURT KUR) ait yurt binası depreme dayanıklı çıkmayınca, öğrenci alımı durduruldu. Yurda kayıt yaptıran 50 öğrencinin verdikleri ücretlerin geri ödenecek...

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, tarihi Süleymaniye Camii'nin çevresindeki yurt binası inşaatına ilişkin tepkilerin gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve geri adım attı.

İBB'den Süleymaniye'deki tepki çeken inşaat için acil durdurma talebi!

Süleymaniye camii'nin yakın çevresinde yapım aşamasında olan yurt binasının İBB onay vermeden inşaatına başlanması gerekçesiyle kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na başvuruda bulunuldu.

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliği TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinin konut eksikliğine ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ'den Karabük'teki yurt satışı ile ilgili iddialara yanıt!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), "Karabük'te 6 yıldır boş bekletilen yurt binasının, yarı fiyatına satışa çıkarıldığı" iddialara yönelik açıklama yaptı.

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sinop'ta yurt binasının kamulaştırılması mecliste!

Sinop'ta bir yurt binasının kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adil Karaismailoğlu'ndan Haydarpaşa Garı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Haydarpaşa Garı'na yönelik yaptığı açıklamada Haydarpaşa Gar Binası Ve Müştemilatı 2.Etap Restorasyonu'nun çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. 

Murat Kurum: Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." dedi.

Maçka'daki kat sayısı yükseltilen yurt binası inşaatına mimarlardan tepki!

İstanbul’un tarihi dokusu ve eski tarz mimarisi ile dikkat çeken semti Maçka’da yapılan Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen binanın son hali görenlerin, çevre sakinlerinin ve mimarların tepkisini çekti.

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçyurt Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Gökçe tarafından kuruldu.

Şarkikaraağaç yurt binası Haberi

Şarkikaraağaç yurt binası
Şarkikaraağaç ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna (YURT KUR) ait yurt binası depreme dayanıklı çıkmayınca, öğrenci alımı durduruldu.
139 öğrenci kapasiteli yurt binası için depreme dayanıklılık raporu istendiğini belirten Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş, incelemede binanın depreme dayanıklı olmadığının tespit edildiğini söyledi Akdaş yurda kayıt yaptıran 50 öğrencinin verdikleri ücretlerin geri ödeneceğini, söz konusu öğrencileri ise belediyeye ait yurda yerleştirmeyi düşündüklerini dite getirdi.


Türkiye Gazetesi...