04 / 05 / 2024

Şarkışla kent yenileme

Şarkışla kent yenileme

Sivas'ın Suşehri ve Şarkışla ilçelerinde gerçekleştirilmeye başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor.

2 şehirde 7 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Kırklareli Demirköy ve Sivas Şarkışla'da yer alan 7 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

O ilde 4 adet arsa satılıyor! İhalesi 15 Şubat'ta

Sivas ili Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Gültekin Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Sivas Şarkışla'da 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 5 arsa!

Sivas ili, Şarkışla Belediye Başkanlığı, Sivas ili, Şarkışla ilçesi, Kale Gültekin ve Yukarı Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Şarkışla kent yenileme Haberi

Şarkışla kent yenileme

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Yalnızbağlar Mahallesi Hekim Sokak'ta başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Yüksel, yaptığı açıklamada, sokakta alt yapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmasına başlandığını, yaklaşık 3 gün içerisinde yolun hizmete sunulacağını açıkladı. 


Belediyenin imkanlarını güzel şekilde kullandıklarını dile getiren Yüksel, çalışmalar esnasında vatandaşlara birtakım sıkıntılar yaşattıklarına da değinerek, "Bunun bilincindeyiz. Halkımızın da bu konuda bizleri anlayışla karşılamasını arzu ediyoruz. Çünkü bizim tek hedefimiz Suşehri halkına güzel hizmetler sunmaktır." dedi.


Şarkışla


Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Yıldırım Mahallesi'nde yapımına başlanan park alanında incelemelerde bulundu.


Burada iş makinesini kısa süre kullanan Başkan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şarkışla halkının son zamanlarda spora daha çok ağırlık verdiğini, dolayısıyla her mahalleye halı saha ve park alanları yaptıklarını söyledi.


Oğuz, park alanlarına çeşitli fitness aletleri, çocuklar...