03 / 05 / 2024

şarköy Miras Atölyesi

şarköy Miras Atölyesi

Büyükşehir Belediyesi 'nin kent tarihini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen Miras Atölyesi Projesi'nin ikinci etabı Şarköy'de hayata geçirilecek. Uçmakdere Mahallesi'nde tescilli 52 adet yapının restore edilecek.

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Mustafa Varank: Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz!

Türkiye'nin Otomobili"nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'nde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank "Raylı sistemlerde büyük atılımların eşiğindeyiz" dedi.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

şarköy Miras Atölyesi Haberi

şarköy Miras Atölyesi

Tekirdağ kültürünü, yaşam tarzını, geçmişten günümüze, günümüzden de geleceğe aktaracak olan kültür varlıklarının korunması, rehabilite edilmesi, tarihi dokunun gelecek nesillere aktarılması ve turizme kazandırılması amacıyla oluşturulan 'Miras Atölyesi' projesi Süleymanpaşa'nın ardından Şarköy'de hayata geçirilecek. 


ŞARKÖYMİRAS ATÖLYESİ İÇİN TOPLANTİ YAPILDI 

üyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yanı sıra ilçe belediyelerinden yetkililer, demeklerden temsilciler ve muhtarların katıldığı toplantıda, Şarköy'ün başta Uçmakdere olmak üzere Gaziköy, Güzelköy, Tepeköy ve Eriklice Mahalleleri'nde gerçekleştirilmesi planlanan Miras Atölyesi projesi kapsamında tarihi ve kültürel varlıkların korunması, rehabilite edilmesi, restorasyonu ve turizme kazandırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.


İLK ETAP SÜLEYMANPAŞA 'DA BAŞLAMIŞTI

Miras Atölyesi Projesi'nin ilk etabını Süleymanpaşa İlçesi 'nde gerçekleştirdiklerini ve çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, şunları dedi: "Tarihin fışkırdığı Şarköy'ün mahallelerinde de bu projeyi hayata...