15 / 05 / 2024

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı mı

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı mı

Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.

Kira krizi fabrikalara da sıçradı: Kiracı mülk sahibini, mülk sahibi kiracıyı suçluyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde dondurulmuş gıda üretilen iş yerinde, yüksek kira sebebiyle anlaşmazlık çıktı. İşte detaylar... 

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi yarın açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Sosyokültürel Tesis Cemevi hizmete açıldı.

Tekirdağ Şarköy'deki tarihi 52 ev yenilenecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki 52 tarihi ev aslına uygun olarak yenilenecek.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

Tekirdağ Gaziköy için imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Şarköy İlçesi Gaziköy Mahallesi Kentsel ve Arkeolojik Sit Alanına Ait Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planının İnceleme-Araştırma-Sentez ve Analizleri konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şarköy'e prestij cadde müjdesi!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde Şarköy ilçesinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bazı incelemelerde bulundu.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Tekirdağ Şarköy'e dev yatırım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Şarköy İlçesi Muhtelif Mahalleler İçme Suyu İnşaatı Temel Atma Törenini gerçekleştirdi.

Kadir Albayrak Şarköy'deki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (TESKİ) sürdürdüğü çalışmaların son durumu hakkında bilgi sahibi olmak için 10 ilçedeki tesislere ziyaret gerçekleştirdi.

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı mı Haberi

Şarköy Su Sporları Merkezi açıldı mı


Şarköy’de atıl vaziyette bulunan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleri ile Şarköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan bina Su Sporları Merkezi olarak düzenlendi ve törenle hizmete açıldı.


Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok açılışta kısa bir konuşma yaparak binanın son durumu ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti. Konuşmanın ardından kurdela kesilerek Şarköy su Sporları Merkezi hizmete açıldı. Başkan Albayrak, açılışın ardından merkezi gezerek bazı incelemelerde bulundu ve yetkililerden merkezde yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.



Tekirdağ Büyükşehir...