06 / 08 / 2024

Sarmaşıklı ev kütahya

Sarmaşıklı ev kütahya

Kütahya'da, 30 yıl önce önüne dikildiği 3 katlı evin zamanla tamamını saran sarmaşık, hem eve görsel güzellik katıyor hem de klima işlevi görüyor.

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

TOKİ Kütahya Parmakören projesi satışa çıktı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Parmakören projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017!

Konut sahibi yapmaya ara vermeden tam gaz devam eden TOKİ, Kütahya'da da alt gelir gurubu, sosyal konut ve emeklilere özel proje üreterek vatandaşın ev hayalini gerçekleştirdi. TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. İşte TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017...

TOKİ'den Kütahya'da 226 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), vatandaşa aidat öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İdare bu kapsamda Kütahya'da 226 liradan başlayan taksitlerle bin 313 konutu kuralı, bin 837 konutu ise açık satışa sundu.

Bayındır Belediyesi'nin Sağlıklı Ev projesine ödül!

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında Bayındır Belediyesi, sağlık dalında, 'Sağlıklı Ev' projesiyle ödüle layık görüldü.

Sarmaşıklı ev 30 yıldır doğal klimalı!

Kütahya'da, 30 yıl önce önüne dikildiği 3 katlı evin zamanla tamamını saran sarmaşık, hem eve görsel güzellik katıyor hem de klima işlevi görüyor.

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi!

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuru dönemi bugün başlıyor. Daire fiyatlarının 112 bin 630 TL'den başladığı TOKİ Kütahya Simav'da ev tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu!

Peşin ödemelerin 6 bin liradan başladığı projede ev fiyatları 112 bin 630 TL'den başlıyor. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu 1 Haziran 2016 tarihinde başlayacak.

Sarmaşıklı ev kütahya Haberi

Sarmaşıklı ev kütahya

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Aliköy'de, 30 yılda tamamını sardığı 3 katlı eve ayrı bir güzellik katan sarmaşık, klima görevi de yaparak yaz aylarında evin serin olmasını sağlıyor. 


Sarmaşıklı evin sahibi Engin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kışın yapraklarını döken sarmaşığın baharda yeniden yeşerdiğini, bunun da evin dış cephesinde doğal bir güzellik oluşturduğunu belirtti.


Sarmaşığın bahar ve yaz aylarında evi yeşile bürüdüğünü anlatan Yılmaz, sarmaşığın evin sadece görüntüsünü değiştirmediğini, aynı zamanda sıcak havalarda bile kendilerine serin bir ortam sunduğunu vurguladı.  


Sarmaşığın 30 yıllık olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"30 yıl önce babam bir yerde görüp beğendiği sarmaşığı evin önüne dikti. Bu sarmaşık zamanla evin tamamını sardı. Bahar ve yaz aylarında sarmaşık, 3 katlı evimizin tamamını yeşil renkle kaplıyor. Bu sayede evimiz hem doğal...