14 / 05 / 2024

Sarnıç Han projesi son durum

Sarnıç Han projesi son durum

Körfez’in çekim gücünü artıracak Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol imzaladı

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Han 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Han'nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Han'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Han sosyal konut projesi...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Yerebatan Sarnıcı gergi güçlendirme projesi için onay geldi! 

Koruma Kurulu, İBB'nin yıkılma tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı için hazırladığı gergi güçlendirme projesine onay verdi. 

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

TOKİ Ankara Nallıhan başvuruları 27 Ağustos'ta başlıyor!

Toplam 44 adet konutun yer aldığı Ankara Nallıhan TOKİ projesi için başvurular 27 Ağustos tarihi itibariyle başlıyor.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce projesi tamamlanan Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin temeli atıldı.

Malatya Yazıhan'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan acele kamulaştırma kararına göre, Malatya Yazıhan'da Trafo Merkezi Projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak.

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

Sarnıç Han projesi son durum Haberi

Sarnıç Han projesi son durum


Körfez’in çekim gücünü artıracak Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol imzaladı


Körfez Tütünçiftlik merkezi yepyeni ve modern bir yaşam alanı haline getirmek için Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projenin ilçenin marka değerini yükselteceğini söyledi. Bütün gayretlerinin Körfezliler’in rahat, huzurlu, temiz yaşam alanlarının olduğu bir kent olması olduğunu ifade eden Başkan Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile birlikte Sarnıç Han projesi için protokol anlaşmasına imzaladı.

YENİ UFUKLAR AÇACAK

Mardin taşı ile inşa edilecek yapıda el işçiliği taş oymaları kullanılacak. Geleneksel mimari ile modern mimarinin sentezinden oluşan yapı, çevreye ve kente sosyal kazanım sağlaması ile birlikte yeni ufuklar açacak....