06 / 05 / 2024

Saros körfezi evleri ne kadar

Saros körfezi evleri ne kadar

Saros körfezinde kiralık ev ve otel fiyatları tavan yaptı, Enez sahilinde satılık evler ise bir yıl içinde yüzde yüz kazandırdı.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay atılacak!

Ege-Koop'un 13 projesi olacak İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay içinde atılacak. Projenin inşaat alanında hafriyat, istinat duvarlarının imalatı ve yol düzenlemesinde sona gelindi...

Edirne Saros Körfezi için firmalara işletme ruhsatı veriliyor!

Edirne'de ‘Turizm Koruma ve Gelişme Bölgesi” ilan edilen Saros Körfezi'nde projeler çoğaldı. Bölgede birçok taş ocağına işletme ruhsatı veriliyor.

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

İzmir Körfezi Evleri 200 milyon lira mal olacak!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. onur projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

Saros Körfezi turistler tarafından ilgi gördü!

Kuzey Ege'de yer alan ve dünyanın kendi kendini temizleyen ikinci körfezi olarak bilinen Saros Körfezi'nde bayram yoğunluğu yaşanıyor.

Saros körfezi evleri ne kadar Haberi

Saros körfezi evleri ne kadar

Sıcak havalar bir türlü gelmemesine rağmen Saros körfezinde kiralık ev ve otel fiyatları tavan yaptı. Kiralık ev fiyatları 150 liradan başlayıp 300 liraya kadar çıkarken, otel fiyatları da 150 liradan başlıyor. Bayram tatilinde fiyatların 2'ye katlanacağını belirten ev sahiplerinin bir çoğu evlerini kiraya vererek kazandıkları para ile Ege'ye tatile gidiyor. Kiralık evler ne kadar? Haziran ayı sonu olmasına ve havaların yağışlı gitmesine rağmen Saros körfezinde yazlık kiraları aldı başını gidiyor. Günlük kiraların 150 liradan başladığı ve 300 liraya kadar çıktığı Enez ve Erikli'de fiyatların bayram tatili ve sonrasında 2'ye katlanacağı belirtildi. Yazlık evlerin kiralarının diğer bölgelere göre yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, " Ege bölgesine geçtiğinizde ev kiraları daha düşük. Nedense Saros körfezinde kiralar her yıl yükseliyor" dediler. Kiralık evler...