28 / 04 / 2024

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.



Geçtiğimiz yıl 2.74’e kadar çıkan konut kredi faizleri şu an 1.28 seviyelerine düştü Ege-Koop ise bu oranın da altını düşürüp ev sahibi olmak isteyenlere yılın kazandıran yatırımını sundu.

Hürriyet Yerel'de yer alan habere göre; Ege-Koop’un, zemin katlarının bile deniz manzaralı olduğu 13. Onur Projesi  İzmir  Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi. 10 yıla kadar ödeme imkanı olan proenin 75'i tamamlandı. Ege-Koop’un 40 milyon lira yatırımla 18 ay önce temelini attığı, zemin katlarının dahi deniz manzaralı olduğu Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde teslimler yıl sonunda gerçekleşecek.

3 bloktan meydana gelen 129 dairelik modern sitede vatandaşların ev sahibi olabilmesi için özel formüller geliştirdiklerini kaydeden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İsteyene uygun faiz oranlı kredi ime isteyene ise peşinde indirimli olarak ev sahibi olma fırsatı sunduk. Sabitlediğimiz fiyatlarla, yatırımcımızın düşük faizle ev sahibi olmasının önü açıldı” diye konuştu.

Kısa zamanda yüzde 0.98 ile yüzde 1.28’de sabitledikleri faiz oranıyla vatandaşların 3 yıldan 10 yıla kadar kredi kullanıp konut sahibi olabileceklerini ifade eden Aslan, “Böylece daire sahibi olmak isteyenler 2019 yılında yeni bir hayata başlayabilecekler. Kredi kullanmayıp yüzde 50’si peşin kalan yüzde 50’sini faizsiz 12 ayda ödemede de indirim uygulanacak” açıklamasında bulundu.

egekoop.org.tr/ege-koop-izmir-korfezi-evleri/


Geri Dön