29 / 04 / 2024

Saros Körfezi turizm

Saros Körfezi turizm

Keşan, Enez ve İpsala’dan oluşan Edirne’nin Saros Körfezi’ndeki ilçeleri geleceklerini birlikte kurmak için güçlerini birleştirdi.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Köymen tarafından kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Beyzade Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyzade Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Uğurlu tarafından kuruldu. 

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M. Farouq Rasheed Sharawı tarafından kuruldu. 

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Ghwısh tarafından kuruldu. 

Gökova Körfezi'nde imar tartışması!

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Gökova Körfezi’nde, 12 bin 544 hektarlık alanın imara açıldığını iddia etti.

Gökova Körfezi için imar tartışması!

DOĞA cenneti Akyaka, Turunç, Bördübet gibi koyların yer aldığı Gökova Körfezi’nde sit alanlarının daraltılarak deniz dahil imara açılmasına tepki geldi. 

Gökova Körfezi'nin bazı kısımları imara açıldı!

Gökova Körfezi, Marmaris, Ula, Merteşe bölgesi Bakanlar Kurulu kararı ile imara açıldı. Karar 16 Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Saros Körfezi turizm Haberi

Saros Körfezi turizm

Dünyanın kendi kendini temizleyen 3 eko sisteminden birine sahip olan Saros Körfezi’ndeki 3 ilçe, tarım ve turizm alanında ortak akılla geleceklerini şekillendirmek istiyor. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ile Edirne Genç İşadamları Derneği’nin (EGİAD) organizasyonu ile Enez’de İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Saros Ekonomi Zirvesi’ nde Saros Körfezi’ndeki ilçelerin öne çıkan sorunları ele alındı. Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır ve Enez Kaymakamı Hasan Sazkaya’nın da katılımcılar arasında yer aldığı Zirve’nin sunumunu EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nevser Tavgaç Eraslan yaptı. Panele EGD Başkanı Celal Toprak, Hürriyet gazetesinden Yalçın Bayer, yerel gazete Haber’den Kerim Yurk, Ticaret İl Müdürü Mahmut Altuğ da konuşmaları ile katkıda bulundu. 


Toplantıda Saros Körfezi’nin turizmde yarattığı patlamanın henüz altyapı ile desteklenmediği belirtilerek, 300 bin kişiye 2 bin yatak...