06 / 05 / 2024

sarp group Kuveyt Gayrimenkul Fuarı

sarp group Kuveyt Gayrimenkul Fuarı

Sarp Group’un tanıtım standı büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden ve uzun süre vakit geçiren Kuveyt Emiri’nin kız kardeşi Feriha el-Ahmed el-Jaber el-Sabah, Sarphan Finans Park ve Otel projesi hakkında ayrıntılı bilgi edindiği gözlendi.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Bursa'daki konut satın alma tercihleri olumlu etkileniyor!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü.

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

UPN International Kuveyt’teki işbirliği ile çok daha güçlendi!

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirm

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park C Blok'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

Sarphan Finanspark C Blok'ta teslimler başladı!

ATAŞEHİR 'de Sarp Group tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı..

sarp group Kuveyt Gayrimenkul Fuarı Haberi

sarp group Kuveyt Gayrimenkul Fuarı


Artan uluslararası ilgi sebebiyle uluslararası yatırımcıya yerinde sunum yapmak için, 16-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na katılan Sarp Group’un tanıtım standı büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden ve uzun süre vakit geçiren Kuveyt Emiri’nin kız kardeşi Feriha el-Ahmed el-Jaber el-Sabah, Türkiye'nin gözbebeği İstanbul Finans Merkezi’nin ilk projesi olan Sarphan Finans Park ve Otel projesi hakkında ayrıntılı bilgi edindiği gözlendi.


Türkiye'nin finans başkenti Ataşehir’in tam kalbinde yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini; TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Planlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden ve iş dünyasına dev fırsatların kapısını açan Sarp Group; yabancı yatırımcıların giderek artan ilgisi sebebiyle, Türkiye’nin onur konuğu olduğu 11. Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Sarp Group, Ekonomi Bakanlığı'mızın desteklediği Gayrimenkul...