05 / 05 / 2024

sarp gruop

sarp gruop

31 Ocak'ta Armada Otel'de bir basın buluşması düzenleyen Sarp Group, basın mensuplarına 2012 yılı faaliyetleri, 2013 yılı projeleri, inşaat sektörünün mevcut durumu ve yıl içi beklentileri hakkında bilgi aktardı..

Sarp Group 2012 yılında 600 milyon TL ciro yaptı!

Bugün Arma Otel'de gerçekleşen basın toplantısında Sarp Group İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Sarp Grop'un 2012 yılında 600 milyon TL ciro yaptığını belirtti...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Yaşam Gruop Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Gruop Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elman Turanı tarafından kuruldu. 

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Okay Ayvaz ve Aydın Çan ortaklığında kuruldu. 

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Sarp Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Hızal tarafından kuruldu. 

Kuzey Gruop Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gruop Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Atik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sarp Intermodal 3 ülkede ofis açacak!

Avrupa'da büyümeyi hedefi olan Sarp Intermodal Almanya, Bulgaristan ve İngiltere'de ofis açacak. Şirket, 16 ülkeye taşıma yapıyor.

Yeni Sarp İnşaat iflas etti!

İFM kapsamında inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen Yeni Sarp İnşaat-Öz Akar Adi Ortaklığı için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

sarp gruop Haberi

sarp gruop

Sarp Group İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Türkiye genelinde üstlendikleri altı dev projenin 166 blok ve 6462 konuttan oluştuğunu, projeler tamamlandığında 25 bini aşkın kişinin ev sahibi olacağını belirtti..


Yapı sektörünün önde gelen kuruluşlarından Sarp Group'un 31 Ocak'ta Armada Otel'de düzenlediği basın toplantısında bir sunum gerçekleştiren Sarp Group İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, 1990 yılında temelleri atılan Sarp Group'un bugüne değin birçok özel projeye imza attığını ifade ederek grup olarak çıtayı daha da yükselttiklerini, özellikle son birkaç yıl içinde dünya çapında ses getiren projelere imza atmaya başladıklarını dile getirdi. 


Sarp Group Genel Koordinatörü Vekalet Kaba'nın röportajı için tıklayınız!


Dev proje Sarphan Finans Park


Sarp Group'un halihazırda Türkiye genelinde yürüttüğü projeler arasında Sarphan Finans Park'ın özel bir önemi olduğuna değinen Kaba,...