30 / 04 / 2024

Sarp Grup samsun ilk adım

Sarp Grup samsun ilk adım

Samsun'un İlkadım ilçesi Çay Mahallesinde yapılması planlanan 430 daireli toplu konut projesi ihalesini alan Sarp Grup firmasının inşaat çalışmalarına Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacağı ifade edildi...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi!

Samsun 422 konutlu Çay Mahallesi TOKİ Konutları'nda ev sahipleri anahtar teslimi beklerken yeni bir gelişme öğrendi. Yapımı üstelenen Sarp İnşaat iflas ertelemesi istedi.

Bafra Sarpın'ın yol sorunu çözülüyor!

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

Samsun Tekkeköy Sanayi Mahallesi taşınacak mı?

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde Sanayi Mahallesi'nin taşınacağını ileri süren vatandaşlar, eylem yaptı. Samsun Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm kapsamında Sanayi Mahallesi'ni taşıyacağını öne süren bir grup, belediyeyi protesto etti.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na kadın eli değdi!

Samsun'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni 19 Mayıs Stadyumu'nun şantiye şefliğini ve elektrik grup sorumluluğunu kadınlar yapıyor. Şantiye şefi Demir, "Biz, erkeklerin göremediği bazı şeyleri daha farklı görebiliyoruz" dedi.

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Günaydın Grup yeni şubesini Samsun'da açtı!

Günaydın, restoran zincirine bir yenisini daha ekledi. Samsun'un merkezinde, Sheraton Oteli'nin altında, 485m2 kullanım alanında 160 kişiye hizmet vermeye başladı.

Bedük Grup, Samsun İnşaat Fuarı'na damga vurdu!

Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor"dedi.

Sarphan Finans Park VIP 300 teslim tarihi!

Çeşitli ortak yaşam alanlarına sahip olan Sarphan Finans Park VIP 300 projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede Sarp Grup imzası taşıyor. İşte Sarphan Finans Park VIP 300 teslim tarihi...

Kaçkar Grup Rize'de ahşap ev inşa etti!

Rize Pazar'da Kaçkar Grup adlı ahşap ev yapım firması, Karadeniz'in sarp arazisinin her yerinde ahşap ev yapılabileceğini göstermek için ilginç bir projeye imza attı.

Sarphan Finans Park Ümraniye Ağustos 2014'te teslim edilecek!

Sarp Grup tarafından Emlak Konut GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Sarphan Finans Park karma projesi Ofis, AVM, rezidans ve otelden oluşuyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projenin otel bölümünün üstünde helikopter pisti yer alıyor

Sarp Grup samsun ilk adım Haberi

Sarp Grup samsun ilk adım

Samsun Mert Irmağı kenarına Toplu Konut İdaresi (TOKİ) koordinatörlüğünde toplam 22 bin 873 metrekare alana: yapılacak 430 daireli toplu konut ihalesini Sarp Grup firması aldı. Sarp Grup arazide sürdüreceği inşaat çalışması için şantiye kurulum çalışmalarına başladı. Firmanın Ramazan Bayramından sonra inşaat çalışmasına başlayacağı öğrenildi. 

Toplam 430 konut, 1 cami, 1 sosyal tesis ile alt yapı ve çevre düzenlemesinin 2 yıl içerisinde bitirileceği aynca Çay Mahallesi'nde yer alan caminin yıkılarak yerine yenisinin yapılacağı kaydedildi. 


Zaman...