02 / 05 / 2024

Bedük Grup, Samsun İnşaat Fuarı'na damga vurdu!

Bedük Grup, Samsun İnşaat Fuarı'na damga vurdu!

Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor"dedi.



SAMSUN'da bünyesindeki Egesu Yapı ile pvc kapı ve pencere sistemleri, SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri ve ULTRALINE ile yalıtımlı dekoratif dış cephe kaplamaları ile Samsun İnşaat Fuarı'na katılan Bedük Grup adeta fuara damga vurdu. 


FUARA DAMGAYI BEDÜK GRUP VURDU 


Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, bu tür fuarların sektör adına çok önemli olduğunu belirterek, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Firma olarak biz de bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yurt içi ve yurt dışında sektörle alakalı bize fayda sağlayacağına inandığımız organizasyonlara katılım sağlıyoruz" dedi. 


Samsun'da ilk kez düzenlenen inşaat fuarının Samsun'a büyük katkı sağlayacağını belirten Murat Bedük,"Karadeniz bölgesinin başkenti olan Samsun'da düzenlenen bu fuarın ilimize ve sektörümüze katkısı büyük olacaktır. Bedük Grup olarak bünyemizde bulunan EGESU YAPI ile pvc kapı ve pencere sistemleri, SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri ve ULTRALINE ile yalıtımlı dekoratif dış cephe sistemlerini sergiliyoruz"diye konuştu. 


İŞTE GERÇEK SAMSUNSPORLU 


Samsun İnşaat Fuarı'na katılan Bedük Grup, fuarda açtığı standın tepesine Samsunspor logosunu asarak, Samsun'a ve Samsunspor'a olan bağlılığını da ortaya koydu. Samsunspor logosu fuara katılanların dikkatini çekerken, Bedük Grup bu davranışı ile farkındalık yarattı.


Gerçek Gazete



Geri Dön