17 / 05 / 2024

Bedük Grup

Bedük Grup

Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor"dedi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

 Özgür ve hesaplı tatil isteyen karavana koşuyor! Günlük kirası 900 TL

Pansiyonda tatilin bile bütçeleri zorlamaya başlaması, ailece ya da kalabalık grup tatili yapmak isteyenleri karavana yöneltiyor. Günde 900 TL’ye kiralanabilen karavanların sayısının geçmiş yıllara oranla hızla artarak 10 bin adedi bulduğu belirtiliyor.

Karabük Grup Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Altun tarafından kuruldu.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Seba Gacemer: Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırdık!

Tüketiciyle ilgili toplanan verilerde artış dikkat çekiyor. Büyük grup ve şirketler ulaştıkları veri büyüklüğü ve kişi sayısını hızla artırıyor. Sinpaş GYO CEO’su Seba Gacemer, “Eskiden 15 kriterle müşteriyi tanımaya çalışırken bugün ekranlar yetmiyor” eliyor." diyor..

Işık Grup İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Grup İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Işık tarafından 500 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

AVM yatırımlarında yeni rota Anadolu!

İstanbul'da arazi fiyatlarının yükselmesi ve AVM sayısının çok hızlı artması sektör temsilcilerini Anadolu şehirlerine yöneltti. Türkiye'nin AVM yatırımcılarından 12 büyük grup önümüzdeki üç yılda Anadolu şehirlerinde 30'a yakın AVM açmayı ve 3 milyar dolara yakın yatırım yapmayı hedefliyor.

Akkök Holding'in acı günü! Emine Mualla Sözeri vefat etti!

Akkök Grup Şirketleri, Genel Müdürlerinden olan Serdar Sözeri'nin annesi Emine Mualla Sözeri vefat etti. Akkök Holding taziye ilanı yayınlattı.

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi açıldı!

Hop On Hop Off İstanbul Kır Grup Turis.Tes.Turizm İnş.Gıda Araç Kir. Paz.San.Tic.Ltd.Şti.Taksim Şubesi, Vesim Kir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 2 Mart'ta Beyoğlu'nda açıldı.

DM Defne Grup Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Defne Grup Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Aslan ve Emre Usta ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Akçadağ Grup Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçadağ Grup Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Akçadağ tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Tuzla, Postahane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Bedük Grup Haberi

Bedük Grup

SAMSUN'da bünyesindeki Egesu Yapı ile pvc kapı ve pencere sistemleri, SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri ve ULTRALINE ile yalıtımlı dekoratif dış cephe kaplamaları ile Samsun İnşaat Fuarı'na katılan Bedük Grup adeta fuara damga vurdu. 


FUARA DAMGAYI BEDÜK GRUP VURDU 


Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, bu tür fuarların sektör adına çok önemli olduğunu belirterek, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Firma olarak biz de bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yurt içi ve yurt dışında sektörle alakalı bize fayda sağlayacağına inandığımız organizasyonlara katılım sağlıyoruz" dedi. 


Samsun'da ilk kez düzenlenen inşaat fuarının Samsun'a büyük katkı sağlayacağını belirten Murat Bedük,"Karadeniz bölgesinin başkenti olan Samsun'da düzenlenen bu...