18 / 05 / 2024

SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri

SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri

Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor"dedi.

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararının Ortodoks para politikası ile uyumlu olması bekleniyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yarın açıklayacağı ve merakla beklenen faiz kararının "kademeli" Ortodoks para politikasına dönüş ile uyumlu olması bekleniyor.

3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)'nin yasalaşmasıyla yeni emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşiyor. 3600 prim günü ile kısmi emeklilik fırsatı! Kadınlar 50, 51, 52, 53 - Erkekler 56, 57, 58 yaşında emekli olabilecek!

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek? Hangi koşullarda erken emekli olunabilir?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yaşamında yeni bir adım atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içinde çalışan kadınlar 3600 prim günü bittiğinde,  50 yaşında, erkekler ise 55 yaşında emekli olabilecek. Kimler 3600 prim günü ile emekli olabilecek?  Hangi koşullarda erken emekli oluna

A101 Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101, Xiaomi Redmi Note 11 Pro tükenince ''Aldın aldın'' ile Xiaomi Redmi Note 11'i indirimle satışa çıkardı!..İşte ayrıntılar... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ''Aldın aldın'' ile A101'de! 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler market zincirlerinden biri olan A101, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu ''Aldın aldın'' ile satışa çıkardı. Peki, Xiaomi Redmi Note 11'in A101 fiyatı nedir? İşte 16 Mart 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 PRO fiyat listesi ve özellikleri...

Mikrodalga fırın ile mutfakta aşçı sizsiniz! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Misafirim eksik olmuyor diyenler için Samsung mikrodalga fırın, farklı tasarımı ve pişirme programları ile yemek pişirme işlemlerinde pratiklik sağlıyor. Zamandan ve enerjiden verim elde ettirdiği için tercih edilen bir ürün oluyor.

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanmak için tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Emekli aylığı bekleyenler dikkat! 3600 gün ile emekli olanlar ne kadar maaş alacak?

EYT düzenlemesinde aranacak prim gün sayısı ile 5000 bin gün mü yoksa kademeli prim sistemi mi aranacağı henüz netleşmedi.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri Haberi

SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri

SAMSUN'da bünyesindeki Egesu Yapı ile pvc kapı ve pencere sistemleri, SAMWİN ile cam balkon ve aliminyum silikon cephe sistemleri ve ULTRALINE ile yalıtımlı dekoratif dış cephe kaplamaları ile Samsun İnşaat Fuarı'na katılan Bedük Grup adeta fuara damga vurdu. 


FUARA DAMGAYI BEDÜK GRUP VURDU 


Bedük Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bedük, bu tür fuarların sektör adına çok önemli olduğunu belirterek, "Fuarlar ile firmalar ürünlerini tanıtma ve satış imkanı buluyor. Firma olarak biz de bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz. Fuar katılımcı firmalara, sektöre ve Samsun ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yurt içi ve yurt dışında sektörle alakalı bize fayda sağlayacağına inandığımız organizasyonlara katılım sağlıyoruz" dedi. 


Samsun'da ilk kez düzenlenen inşaat fuarının Samsun'a büyük katkı sağlayacağını belirten Murat Bedük,"Karadeniz bölgesinin başkenti olan Samsun'da düzenlenen bu...