05 / 05 / 2024

Mikrodalga fırın ile mutfakta aşçı sizsiniz! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Mikrodalga fırın ile mutfakta aşçı sizsiniz! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Misafirim eksik olmuyor diyenler için Samsung mikrodalga fırın, farklı tasarımı ve pişirme programları ile yemek pişirme işlemlerinde pratiklik sağlıyor. Zamandan ve enerjiden verim elde ettirdiği için tercih edilen bir ürün oluyor.



 Mikrodalga fırın ile mutfakta aşçı sizsiniz! 13 Şubat 2023 fiyat listesi
Kalabalık aileler için tek seferde maksimum pişirme kapasitesine sahip geniş iç hacimli mikrodalga fırın ev hanımlarına mutfakta aşçı olmalarını sağlıyor. Çizilmelere karşı sağlam ve leke tutmayan fırına ev hanımları mutfaklarında yer veriyor. 

MİKRODALGA FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Fırının tek seferde maksimum pişirme kapasitesi 23 litre olarak bilinir.  Bu geniş iç hacmi sayesinde tek seferde fazla miktarda yemek pişirme işlemi gerçekleşir.
  • Samsung marka mikrodalga fırın, 800 Watt güç ile çalışır. Cihazın 6 farklı güç kademe ayarı vardır.
  • Samsung MS23J5133AT/TR mikrodalga fırın, 28 mm genişliğinde döner tablaya sahiptir. Bu tabla, işlem sırasında belli bir hız ile 360 derece dönüş yapar. Bu dönüş fonksiyonu sayesinde yiyeceğin her alanında eşit bir pişirme işlemi sağanmış olur. 
  • Mikrodalga fırında aynı zamanda zamanlayıcı özelliği de bulunur.Bu özelliği sayesinde yemekler için özel bir pişirme süresi belirlenir. Süre dolduğunda sesli bir uyarı verir. Bununla birlikte pişirme süresi dolduğunda fırın, otomatik olarak pişirme işlemini bitirir. 

Peki ürünün çocuk kilidi özelliği var mı? Teknik özellikleri neler? Fiyat listesi ne?

 


Geri Dön