29 / 04 / 2024

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanmak için tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 



 Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi
Fırınını ve ya ocağını yenilemek isteyenler için Simfer iki masraftan sizi kurtarıyor. Bir ürün aynı zamanda hem fırın hemde ocak olarak kullanılıyor. Bir çok fonksiyona sahip Simfer fırın ev hanımlarına sağladığı kolaylıklar ile dikkat çekiyor. 

ÇİFT BÖLMELİ FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Fırın denildiğinde akla ilk gelen ürünler arasında yer alan Simfer 2201 beyaz çift bölmeli fırınlar 4 adet ocak gözüne sahiptir. Bu gözler gaz yardımı ile çalışır. Ocak altında yer alan multi turbo detaylı fırın sayesinde en sevdiğiniz yemekleri hızlı bir şekilde hazır edebilirsiniz. 
  • Fırın kısmında yer alan farklı sıcaklık dereceleri pek çok yiyeceği hazırlamada yardım sağlar. Izgara yapmak, yoğurt mayalama, donmuş yiyeceklerin buzunun çözülmesi ya da börek pişirme gibi farklı uygulamalar rahatlıkla gerçekleştirilir. 
  • Çift bölmeli fırınların içinde yer alan ızgara detayı sayesinde evde közleme ya da ızgara yapma imkanı elde edilmiş olur.
  • Ocak bölmesinde yer alan 4 fonksiyon sayesinde aynı anda birden fazla sayıda yemek rahatlıkla pişirilir. 
  • Alt kısımda yer alan fırına ait 7 fonksiyon bu çift bölmeli fırınları daha fonksiyonel bir hale dönüştürür. Cihaza ait olan otomatik gaz kesme emniyet özelliği sayesinde olası kazaların önüne geçilmiş olur. Bu sayede yangın ya da zehirlenme gibi olumsuz durumlara erkenden müdahale edilmiş olur. 
  • Çift bölmeli fırınlar kolay bir şekilde programlanabilir bir özelliğe sahiptir. Bu sayede 90 dakika içerisinde fırın otomatik olarak kendiliğinden kapanır. 
  • LOW-E teknolojisinden faydalanarak tasarlanmış olan özel camlar el yakmayan bir işleve sahiptir. Bu sayede pişen yemekler rahatlıkla kontrol edilebilir. Küçük çocuklar ve evcil dostlarınız için son derece güvenlidir.

Peki çift bölmeli ve dört gözlü gazlı tam boy fırın ne kadara satılıyor ? 


Geri Dön