18 / 05 / 2024

Sarp Turanlıgilin cenazesi

Sarp Turanlıgilin cenazesi

Elegan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, evli ve 1 çocuk babası olan Sarp Turanlıgil’in cenazesine işadamı Mustafa Koç, Ümit ve Cem Boyner, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül katıldı...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Turanlı tarafından kuruldu. 

Sarp Turanlıgilin cenazesi Haberi

Sarp Turanlıgilin cenazesi

Elegan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil 19 Temmuz 2013 günü vefat etti. İşadamı Sarp Turanlıgil'in cenazesi bugün öğlen namazının ardından Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde kılındı. Turanlıgil, sonrasında Ulusmezarlığına götürüldü.


Turanlıgil’in cenazesine işadamı Mustafa Koç, Ümit ve Cem Boyner, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve daha bir çok isim...