07 / 05 / 2024

Sarp Üner AVM açıklaması

Sarp Üner AVM açıklaması

AVM'lerin açılış tarihine ilişkin tartışmalar gündemde. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" dedi...

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

AVM'lerin açılması için erken!

AVM'lerin açılış tarihine ilişkin tartışmalar gündemde. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM'leri mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" dedi...

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Bayrampaşa Cezaevi arazisine AVM mi yapılacak?

Mahkemenin 3 kez iptal kararına rağmen Bayrampaşa Cezaevi’nin imar planı Büyükşehir Meclisi’nden geçti. Başkan Aydıner, “İçerisinde AVM yok. Alışveriş merkezlerinin olacağı dükkanlar var” dedi.

Çağıner Grup Mersin'de otel ve AVM yapacak!

ÇAĞINER Şirketler Grubu, Ada’da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm çok yakın…

Çağıner Group Anamur'da otel ve AVM yapacak!

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

Sarp Üner AVM açıklaması Haberi

Sarp Üner AVM açıklaması

Alışveriş merkezlerinin açılışı son günlerde tartışma konusu haline geldi. AVM'ler ve mağaza sahipleri arasında oluşan kira tartışmalarından sonra şimdi de, açılış tarihinin erken olup olmadığı tartılışıyor. AVM'lerin açılış tarihi için Bilim Kurulu'nun alacağı karar bekleniyor. Kiracılar ile AVM yönetimleri arasındaki tartışma devam ederken Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sarp Üner, "AVM’leri Mayıs ayında açmak ve salgın mücadelesini gevşetmek için henüz erken" diye konuştu. 

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; AVM'lerin açılış tarihinin erken olup olmadığına iilişkin tartışmalar devam ediyor. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Alpay Azap, AVM'lerin Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, "Bu durum il bazında değerlendirilmeli ve halk sağlığı uzmanlarının görüşü alınmalı" diye konuştu. 

Halk sağlığı uzmanları ise "Henüz çok erken" dedi. Halk Sağlığı Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi...