10 / 05 / 2024

Sarphan Finanspark ulaşım bilgileri

Sarphan Finanspark ulaşım bilgileri

Sarphan Finanspark ulaşım ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sarphan Finanspark Ataşehir fiyat listesi 820 bin liradan başlayarak değişiyor...

Sarphan Finanspark projesindeki 186 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Sarphan Finanspark projesinde yer alan 186 adet bağımsız bölümün toplam değeri 239 milyon 845 bin 900 TL, KDV dahil toplam değeri ise 282 milyon 295 bin 526 TL olarak belirlendi.

Sarphan Finanspark projesindeki 2 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, "İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Sarphan Finanspark" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark projesi kira değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Sarphan Finanspark projesinde konumlu 35 bağımsız bölümün kira değerleri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sarphan Finanspark 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Sarphan Finanspark) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Sarphan Finanspark değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Sarphan Finanspark değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Sarphan Finanspark kesin kabul tutanağı 12 Aralık 2018 tarihinde onaylandı....

Sarphan Finanspark 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sarphan Finanspark projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark 1 adet bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut, Sarphan Finanspark'ın değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, Sarphan Finanspark Sarphan Finanspark kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Sarphan Finanspark 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan Sarphan Finanspark projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Sarphan Finanspark'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Ümraniye 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Sarphan Finanspark projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Sarphan Finanspark ulaşım bilgileri Haberi

Sarphan Finanspark ulaşım bilgileri


Rezidans, ofis ve otel alanlarının bulunduğu Sarphan Finanspark projesi İstanbul Ataşehir'de Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. 3 blok halinde yükselen Sarphan Finanspark Ataşehir projesi 21 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Sarphan Finanspark ulaşım bilgilerinden önce Ataşehir Sarphan Finanspark fiyatları ile ilgili bilgi verelim. Sarphan Finanspark Residence projesinde stüdyo ve 1+1 dairelerin tamamı satıldı.


2+1 ve 3+1 dairelerin satışları süren Sarphan Finanspark Ataşehir daire fiyatları 2+1'lerde 820 bin lira ile 880 bin lira arasında, 3+1'lerde 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor.


54 katlı rezidans bloğu, 13 katlı ofis bloğu ve 20 katlı otel bloğunun yer aldığı Sarphan Finanspark Residence teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak belirlendi. Sarphan Finanspark Ataşehir ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor. 



Sarphan Finanspark ulaşım!


Sarphan Finanspark telefon...