09 / 05 / 2024

sarpıncık karaburun imar planı

sarpıncık karaburun imar planı

İzmir Karaburun ilçesi Sarpıncık Rüzgar Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile plan açıklama raporları bugün askıya çıktı...

Sancaktepe’deki 23 dönümlük arazide imar krizi: İtiraz İBB Meclisi'nde reddedildi!

İSKİ’nin Sancaktepe’deki Ortadağ Tepesi Parkı’nın etrafında yer alan yaklaşık 23 dönümlük arazinin imar planlarına, Ömerli Barajı’nın koruma havzasında nüfus yoğunluğunu artacağına vurgu yaparak yaptığı itiraz, AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Villa Serander Yalıncık satışta! Yeni Proje...

Serander Mimarlık tarafından inşa edilen Villa Serander Yalıncık satışa çıktı. İşte Villa Serander Yalıncık projesine ilişkin tüm detaylar...

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Deniz Köken: Köylerdeki imar problemiyle ilgili çalışıyoruz!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, "Köylerdeki imar problemiyle ilgili genel olarak çalışıyoruz" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

Sakarya Rüstemler'de en büyük sorun imar!

Sakarya Rüstemler mahallesi muhtarı Yakup Işık, bölgedeki sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Işık, Rüstemler'de en büyük sorunun imar olduğunu söyledi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

sarpıncık karaburun imar planı Haberi

sarpıncık karaburun imar planı


İzmir Karaburun ilçesi, Haseki ve Sarpıncık köylerinde Çalık Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Sarpıncık Rüzgar Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile plan açıklama raporları 10 Şubat 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylandı.


Onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile plan açıklama raporları bugün askıya çıkarıldı. Plan ve raporlar 17 Mart 2015 tarihinde askıdan inecek.


-Nazım İmar Planı Açıklama Raporu için tıklayın


-Uygulama İmar Planı Açıklama Raporu için tıklayın



Gülcihan...