24 / 07 / 2024

saruhanlıya arıtılmış su

saruhanlıya arıtılmış su

Hüseyin Yaralı, ilçede şu an dört içme suyu sondajı, iki içme suyu deposu bulunduğunu söyledi. Saruhanlı'nın gelişmesi nedeniyle içme suyunun önümüzdeki yıllarda yetersiz kalacağının hesaplandığını ifade eden Yaralı, bu sorunun çözülmesini sağlayacak.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

TEVAK'ın acı günü! Yaşar Tüzüner vefat etti!

Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın (TEVAK) mütevelli üyesi Yaşar Tüzüner vefat etti.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

Yaşar’dan 25 milyon Euro’luk yatırım!

Yaşar Topluluğu, Üçüncü Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'ni açtı…

Yaşar Alptekin evinin kapılarını açtı!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evindeki diskosu dikkatleri üzerine çekiyor.

saruhanlıya arıtılmış su Haberi

saruhanlıya arıtılmış su

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçede şu an dört içme suyu sondajı, iki içme suyu deposu bulunduğunu söyledi. Saruhanlı'nın gelişmesi nedeniyle içme suyunun önümüzdeki yıllarda yetersiz kalacağının hesaplandığını ifade eden Yaralı, bu sorunun çözümü için hazırladıkları projenin İller Bankası'nca kabul edildiğini dile getirdi. Yarı yarıya Yatırımın yüzde 50'sinin İller Bankası tarafından, kalanım 15 yıl geri ödemeli İller Bankası'na borçlanarak belediyenin karşılayacağım anlatan Yaralı, projenin ayrıntılarını şöyle açıkladı: "Kumçay köprüsü yaranda bulunan mülkiyeti belediyemize ait olan 38 dekar araziye 130 metre derinliğinde iki sondaj açtırdık. Şimdi de Mütevelli beldesi yakınlarında 200 metreküplük ham su deposu ve 2 bin 500 metreküplük gömme su deposu inşaatına başladık. Bu noktada arıtma tesisünizi de hayata geçü-eceğiz. Sondajdan gelen su önce ham su deposunda depolanacak....