28 / 04 / 2024

saski Rüstem Keleş

saski Rüstem Keleş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 9 ilçeye bağlı 60 mahalleyi kapsayan iki yeni içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti.

Rüstem Keleş'ten Hendek’e içmesuyu müjdesi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Mahalleleri için yeni bir müjde verdi. Rüstem Keleş; “Hendek’e bağlı Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerinin yaşadığı su yetersizliği ve bulanıklık sorununa kesin çözüm getiriyoruz" dedi

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüstem Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Manouchehr Tajrostamı tarafından kuruldu.

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

Rüstem Eyüboğlu ve Cenk Eyüboğlu'ndan yeni şirket!

Eyüboğlu Eğitim Kurumları'nın kurucusu Rüstem Eyüboğlu ve oğlu Cenk Eyüboğlu yeni bir şirket daha kurdu. Eyb Invest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 20 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

R Çakır İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Çakır tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek? 

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş "gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek" konusu ile ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. İşte o yazı... 

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Inıtıum Global Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Rüstem Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

saski Rüstem Keleş Haberi

saski Rüstem Keleş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 9 ilçeye bağlı 60 mahalleyi kapsayan iki yeni içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti.


Rüstem Keleş, “SASKİ Genel Müdürlüğü olarak hemşerilerimizin içmesuyu geleceğini güvence altına almak için yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda iki yeni ihale gerçekleştirdik. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlanacak Kaynarca Muhtelif Yerler İçmesuyu İnşaatı kapsamında 45 kilometre içmesuyu hattı ve 6 içmesuyu deposu inşa edilecek” diye konuştu.


Bölgede hayata geçirilecek yeni yatırımla tüm Kaynarca’ya Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içmesuyunun ulaştırılacağını da belirten Rüstem Keleş, “2013 yılında devreye aldığımız yatırımla Sapanca Gölü’nden temin ettiğimiz, Hızırilyas Arıtma Tesisleri’nde arıtılan içmesuyunu Kaynarca’ya ulaştırmıştık. Şimdi de Kaynarcamıza bağlı 39 mahalle ile Söğütlü Sıraköy ve Ferizli Hocaoğlu Mahallelerini kapsayacak yeni...