22 / 07 / 2024

Şaşkınbakkal yol

Şaşkınbakkal yol

Küçük Ada, dün okula gitmek için evden çıktı. Şemsiyesini açmak için durdu. Tam o anda, yürüyeceği giriş yolu, büyük gürültüyle çöktü. Ada birkaç saniyelik farkla kurtuldu.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı imar planı askıya çıktı!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı ve Çevresi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Hatay'da 3 yıl kiralık açık otopark ihalesi 5 Mayıs'ta!

Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerinde 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparklar 36 aylığına kiralanacak.

1974 yılında Şaşkınbakkal'da bir yalı pazarlıkla satılacakmış!

1974 yılında Kadıköy, Şaşkınbakkal'da 26 metre uzunluğunda özel iskelesi bulunan, 300 metrekare büyüklüğündeki bir yalı pazarlıkla satılacakmış. Pazarlığa katılabilmek için 250 bin lira nakit tevdi etmek gerekliymiş.

Şaşkınbakkal'da bir inşaatın önündeki yol çöktü!

Küçük Ada, dün okula gitmek için evden çıktı. Şemsiyesini açmak için durdu. Tam o anda, yürüyeceği giriş yolu, büyük gürültüyle çöktü. Ada birkaç saniyelik farkla kurtuldu.

Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan projeleri 4 ay sonra satışta!

Marin Yapı'nın hayata geçirmeyi planladığı iki projesinde de satışlar 4 ay sonra başlayacak. Doğa Marin Şaşkınbakkal ve Caddebostan projelerinde metrekare birim fiyatları 10 bin dolar olarak belirlendi.

Karadeniz sahillerinde görülen kızıl tabaka şaşkınlık yaratıyor!

İki gün önce Zonguldak'ta görülen kızıl tabakanın benzeri bugün de Düzce'nin Akçakoca ilçesi sahilinde görüldü. Denizden dönen balıkçıların akşam saatlerinde teknelerini yanaştırdıkları sırada görülen kızıl tabaka şaşkınlığa yol açtı...

Şaşkınbakkal yol Haberi

Şaşkınbakkal yol

KADIKÖY, Şaşkınbakkal, Hamiyet Yüceses Sokak’ta oturan 6’ncı sınıf öğrencisi Ada Ersöz (11), dün sabah 08.00 sıralarında okula gidecekti. Apartmanın giriş kapısından çıkmadan, şemsiyesini unuttuğunu fark edip eve döndü. Şemsiyesini alıp yeniden apartman girişine gelen Ada, bu kez de şemsiyeyi açmak için birkaç saniye zaman kaybetti. Tam bu sırada, küçük kızın üstünde yürüyeceği bina girişi, büyük bir gürültüyle çöktü.


SEBEP: BİRİKEN SU

Küçük Ada şoke olurken, gürültü üzerine dışarı fırlayan baba Cumhur Ersöz, kızını sağ salim görünce rahatladı. Ardından kızını okula gönderen baba Ersöz, polise ve Kadıköy Belediyesi’ne haber verdi. Bina girişinin, yan tarafta inşaatı süren binanın temel alanında biriken su nedeniyle yaşanan toprak kayması sonucu çöktüğü anlaşıldı.


‘KOCA BİNA SARSILDI’

Kızının birkaç saniye ile olası bir ölümden döndüğünü söyleyen reklamcı Cumhur Ersöz, çökmeye...