25 / 07 / 2024

sastop başkanı önder döker

sastop başkanı önder döker

Suyu giderek azalan ve kuruma tehdidi ile karşı karşıya kalan Sapanca Gölü'nün durumu, gölden su çeken TÜPRAŞ temsilcileri, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ve İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri tarafından görüşülecek...

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER başkanı seçildi!

İnşaatçılar Derneği’nin (İNDER) yapılan olağanüstü genel kurulunda Nazmi Durbakayım yeniden başkan seçildi.

Önder Baş: Antalya'da konut satışı arttı!

ÖSSE Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Baş, Antalya'da gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Baş, Antalya'da inşaat sektörüne dair yatırımların hiçbir zaman durmadığını belirtti.

Nazmi Durbakayım 3. kez İNDER Genel Başkanı olarak seçildi!

İNDER, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım’ı üçüncü kez İNDER Genel Başkanı olarak seçti. Durbakayım, yeni çalışma döneminde vergi ve harçların makul seviyeye çekilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi.

Önder Halisdemir: İFM emlak sektöründe yeni bir dönem başlatacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin emlak sektöründe yeni bir dönem başlatacağını söyledi.

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

Aydın Önder İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi!

İŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Aydın S. Önder, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine M. Kemal Fettahoğlu seçildi..

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: Yabancılar arazileri kapatmaya çalışıyor buna dikkat!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda hedeflerinin 2023 yılında, 30 milyar doların üzerinde ihracat yapmak olduğunu söyledi

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Kasım'da istihdamın yüzde 6,9'u inşaatta!

Türkiye'de istihdam oranlarına en fazla etki eden sektörler arasında yer alan inşaat sektörü adına değerlendirmelerde bulunan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, TÜİK verilerine göre, 2011 yılının Kasım ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,9'unun i

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

sastop başkanı önder döker Haberi

sastop başkanı önder döker

Suyu giderek azalan ve kuruma tehdidi ile karşı karşıya kalan Sapanca Gölü’nun durumu masaya yatırılacak. Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP), gölden su çeken TÜPRAŞ temsilcileri, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ve İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkililerini yarın Sapanca’da bir araya getirecek.


SASTOP Başkanı Önder Döker, yaptığı açıklamada, toplantıya ayrıca üniversiteden ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerinde katılacağını söyledi. Toplantıda Sapanca Gölü’ndeki tehlikenin dile getirileceğini ifade eden Döker, toplantı sonrasında bir ön rapor hazırlanacağını belirtti. Daha sonar Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve belediye başkanları ile de görüşerek rapora son şeklin verileceğini vurgulayan Döker, bu raporun ilgili bakanlıklara gönderileceğini, Sapanca Gölü’nün özel bir kanunla korunması teklifinde bulunacaklarını kaydetti. 


Objektif...