03 / 05 / 2024

Satılan Arsaları Araştırma Komisyonu

Satılan Arsaları Araştırma Komisyonu

Etimesgut Belediyesi, 1990 yılından itibaren hangi belediye başkanı döneminde ne kadar gayrimenkul satıldığını tespit etmek için gayrimenkul satış araştırma komisyonu kurdu...

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Şaşırtan araştırma! Her 4 Alman gencinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya !

Dünyada ekonomik krizin ve resesyon beklentisinin etkileri hissedilmeye devam ederken, yoksulluk konusunda Almanya’da yapılan bir araştırma, şaşırtıcı sonuçlar ortaya koydu. Araştırmaya göre Almanya’da her 4 genç yetişkinden biri yoksulluk riskiyle karşı karşıya bulunuyor.

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Şaşırtan araştırma! Ofisler boş kaldı!

Pandemi sonrası çalışma yönelimiyle ilgili yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar verdi. İngiltere'de 43 şirketin katıldığı araştırmaya göre; çalışanların çoğu evden çalışmaya geçti. . Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1 buçuk günü ofiste geçiriyor.

Elektrikli arabaların fiyatında değişiklik! Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Elektrikli araçlar, benzin fiyatlarına gelen zamlardan sonra daha çok tercih edilmeye başlandı. İşte Türkiye’de satılan elektrikli araç fiyatları!

Hazine taşınmazlarının satışıyla ilgili araştırma önergesi verildi!

Hazine taşınmazlarının satışı, alıcılarının kimler olduğu ve elde edilen gelirin harcandığı alanların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.  

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Anadolu Yakası'nın büyük hastaneleri arasında yerini alan, bulunduğu bölgenin yanı sıra çevre ilçelerin de sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede yapılarak modern cihazlarla donatılan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 88'i tamam!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısına yapılan ve tamamlananınca Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 88’i tamamlandı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos'ta açılacak!

SAĞLIK Bakanlığı tarafından Şanlıurfa’da yaptırılan 800 yatak kapasiteli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1 Ağustos’tan itibaren sağlık hizmeti vermeye başlayacak.

Satılan Arsaları Araştırma Komisyonu Haberi

Satılan Arsaları Araştırma Komisyonu
Ankara Etimesgut Belediyesi, 1990 yılından itibaren hangi belediye başkanı döneminde ne kadar gayrimenkul satıldığını tespit etmek için farklı bir yöntem geliştirdi. Belediye, tespit için Satılan Arsaları Araştırma Komisyonu...